Marketing og kommunikation

Protac søger en ny kollega, der kan indgå i vores stærke team. Du bliver ansvarlig for vores markedsføring og eksterne kommunikation og skal dermed være med til at skabe grundlaget for fortsat udvikling i såvel ind- som udland.

Det er vigtigt, at du har blik for virksomhedens faglige, menneskelige og æstetiske kvaliteter, og – akkurat som vi er drevet af faglige ambitioner om at øge livskvaliteten hos mennesker, der bruger vores produkter – skal du brænde for at arbejde med kommunikation og markedsføring.

Skal du lykkes og trives som marketingansvarlig, er det en forudsætning, at du kan arbejde strategisk og analytisk. Du skal udvikle og positionere vores brand, og du skal levere kvalificerede planer for, hvordan vi når vores mål. Samtidig skal du også trives med at eksekvere på vores mange platforme: Web, e-nyhedsbreve, presse mv.

Du har en relevant videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation, men vi forventer ikke, at du mestrer alle markedsføringsdiscipliner. Til gengæld forstår du dem og kan navigere sikkert i feltet mellem strategisk kommunikation og praktisk eksekvering. Branchekendskab er ikke et krav, men absolut en fordel.

Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt. Her blot nogle eksempler:

• Marketingstrategi/planlægning/budget i DK og udland
• Gennemføre marketingkampagner, herunder Direct mail ved lancering af nye produkter
• Medieovervågning, pressemeddelelser, mediestrategi herunder sociale medier
• Overvågning, analyse og beskrivelse af markedssituationen
• ”Hands on”- opgaver f.eks. planlægning af messer/temadage primært i DK
• Løbende sikre udvikling af hjemmeside, opbygning, online markedsføring samt nyhedsbrev
• Tilrettelægge markedsføringsmateriale herunder filmklip, foto samt tekstforfatning, i samarbejde med eksterne bureauer
• Deltage i udviklingen af Protacs CSR strategi


Faglige og personlige kvalifikationer
Du er vant til selv at strukturere og gennemføre projekter og er god til at afrapportere undervejs i processen, ligesom du er god til at formidle mål og delmål for de arbejdsopgaver, du sætter i gang.

• Du har flere års marketing erfaring – det kunne være fra lignende stilling i en anden virksomhed eller fra marketingsbureau
• Du er reflekterende og bevidst om din rolle og skaber gode relationer med kolleger og samarbejdspartnere
• Du trives i en kreativ og innovativ rolle, hvor du arbejder tæt sammen med kolleger, og der er kort fra ide til eksekvering
• Du er velformuleret på dansk og engelsk, mundtligt som skriftligt


Du tilbydes
• En central rolle i en succesfuld virksomhed, der udvikler og markedsfører unikke produkter
• Grundlæggende kerneværdier som arbejdsfællesskab, stærk faglighed og høj social ansvarlighed
• Gode arbejdsbetingelser med mulighed for faglig og personlig udvikling


Kort om Protac
Protac er det danskejede firma, der blandt andet står blandt andet bag den ”Originale” Protac Kugledynen™.
Firmaet har 13 medarbejdere og udvikler, producerer og sælger et bredt udvalg af hjælpemidler, nationalt og internationalt. Protac er fagligt velfunderet og er med til at øge livskvaliteten på baggrund af teorien om sanseintegration.


Ansøgning
Du skal sende din ansøgning incl. eksamensbevis og anbefalinger til PersonaleBørsen, der støtter os i udvælgelsen af vores nye kollega. Vi foretrækker at modtage ansøgningen, CV mv. i ét samlet PDF dokument.

Bemærk: PersonaleBørsen får mange henvendelser på jobannoncer, og arbejder samtidig med search. Vi vil derfor opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, via ”Søg stillingen”
Ansøgningsfrist: 31. maj 2017

Alle ansøgninger behandles fortroligt – vi ser frem til at høre fra dig.

Du er velkommen til at kontakte adm. Direktør Pia Christiansen på telefon 40943780, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen.Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.
 

NYHEDSBREV

Back to Top