Som salgschef hos Protac refererer du til virksomhedens adm. Direktør og får ansvar for at strukturere og videreudvikle salget af Protacs kvalitetsprodukter i Danmark og udlandet. Salget i Danmark foregår både på det offentlige og på det private marked, og du får til opgave at udvikle og opretholde relationer med relevante beslutningstagere. Salget på eksportmarkederne (Europa, Australien) foregår via forhandlere. Som salgschef bliver du en del af ledergruppen hos Protac og får dermed del i udviklingen af virksomheden. Salgschefen har det overordnede ansvar for et salgsteam bestående af en salgskoordinator og 5 salgskonsulenter.

Dine ansvarsområder er blandt andet:

• Udarbejdelse og implementering af salgs- & markedsanalyser
• Udarbejdelse og implementering af strategi og handlingsplaner
• Udvikling af eksportsalget på eksisterende og nye markeder
• Udvikling af salgsgruppen
• Udarbejde og opfølgning på budgetter
• Kontakt til kunder, forhandlere og andre relevante samarbejdspartnere
• Overordnet ansvar, i samarbejde med marketing, for planlægning og deltagelse af udstillinger i ind- & udland, samt deltagelse på disse

Du har en relevant akademisk uddannelse eller erfaring som salgschef med personaleansvar. Endvidere praktisk erfaring med salg specielt til det offentlige og kendskab til de sundhedspolitiske systemer både i DK og i eksportlande. Du er vant til aktivt at arbejde med CRM/Navision, er en habil bruger af MS Office pakken, og behersker uden problemer dansk, engelsk (og gerne tysk og fransk) i skrift og tale.

Som person har du en proaktiv indstilling, og du er vant til at have ”hands on” på samtlige salgsopgaver. Du har øje for vækstmuligheder og formår at være katalysator for forretningsskabelse. Du vinder hurtigt faglig respekt omkring dig, er en motiverende og empatisk leder og formår at kommunikere konstruktivt på alle niveauer.

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling med stor mulighed for faglig og personlig udvikling. Der vil være stor selvstændighed i jobbet i en virksomhed med en flad organisation, korte beslutningsveje, samt et stærkt produktsortiment af høj kvalitet. Stillingen indbefatter ca. 35 rejsedage om året.

Arbejdssted: Stilling ved Skanderborg

Vil du vide mere om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte adm. Direktør Pia Christiansen på tlf. 40 94 37 80. Alle henvendelser behandles fortroligt af Protac.

Protac er et dansk firma, der udvikler, producerer og sælger sansestimulerende produkter ud fra sanseintegrationsteori og professionel erfaring inden for ergoterapi.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 28.2 2018 kl. 12.00
Samtaler afholdes i ugerne 11-13.
Ansøgning med eksamensbevis og referencer sendes samlet i ét dokument.


 Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.
 

NYHEDSBREV

Back to Top