12-årig pige, adopteret i en alder af 4 år.

Har været  hurtig til at falde til, talte hurtigt dansk og er god i skolen. Familien fortæller, at hun klarer sig godt, men at der ikke skal så meget til, før hun "knækker", Ved et dødsfald i familien reagerede hun voldsomt og ude af proportion. Pigen har aldrig brudt sig om fysisk kontakt og det var derfor meget svært at trøste hende. 
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen™
 
Observeret effekt: Pigen fik Protac Kugledynen™ til afprøvning i en periode og puttede med den hver aften. I en periode var den ikke så interessant og blev afleveret tilbage. Efterfølgende anskaffede familien selv en dyne, for hver gang der "skete noget", som gav utryghed i familie/skole eller lignende, bad pigen om at låne dynen.
 


 
10-årig adopteret dreng

Udsat for massivt omsorgsvigt i sine første 4 leveår. Har specifikke indlæringsvanskeligheder. Drengen er motorisk urolig og har store sansemæssige vanskeligheder. Adoptivforældrene fortæller,  at de har svært ved at få ham til at falde i søvn om aftenen, at han sover meget uroligt og at han ofte vågner og står op i løbet af natten. 
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen™
 
Observeret effekt:  Efter 3 dages tilvænning sover drengen hele natten. Efter yderligere 14 dage bliver det også langt lettere for ham at falde i søvn.


< Tilbage

Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top