10-årig pige. Har svært ved at sidde stille og har dårlig koncentration og kropsopfattelse.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac GroundMe®

Observeret effekt:  Pigen finder ro til at lave aktiviteter ved bordet, når hun får lov til at bruge fødderne på fodpuden. Meget af den kropslige uro er flyttet derned, hvilket hjælper hende og forstyrrer omgivelserne langt mindre. Hun husker selv at tage den med fra stol til stol, hvilket hun ellers aldrig ville huske, med ting der ikke betød noget for hende. 


Børn i børnehave.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac GroundMe®

Observeret effekt: "Vi har specielt to drenge, der har gavn af fodpuden. De koncentrerer sig bedre og kan faktisk lave en hel perleplade færdig, hvilket de ellers aldrig gør. Vi bruger også Protac GroundMe® til samling, som vi altid holder på gulvet. Når de bruger GroundMe til at sidde på, kan de være her sammen med os andre, uden at skulle løbe rundt, og de deltager mere aktivt."


8-årig dreng med autisme. 

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac GroundMe® 

 

Observeret effekt: "Jeg bruger den hver dag og jeg synes, at jeg arbejder bedre, når jeg bruger puden. Jeg føler mig afslappet og så husker jeg selv at tage den frem." Det er ikke noget, drengen ellers ville gøre. Han tilretter sig normalt bare de ting, der er, hvor han er.


9-årig pige med udviklingsforstyrrelse og ADHD.

Sansestimulerende hjælpemiddel
: Protac GroundMe® 

Observeret effekt: Pigen bruger GroundMe til lektielæsning og måltider, da hun har svært ved at sidde stille og være i situationen: "Jeg ser, at hun får en roligere og mere nærværende adfærd, når hun bruger fodpuden. Hun sidder for en gangs skyld også normalt på stolen, hvor hun ellers sidder ekstremt uroligt og til tider må opgive måltidet, da hun ikke kan blive på stolen. Fodpuden giver hende ro til at udføre det, hun er i gang med."
 
 


< Tilbage

Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top