Aktivitetscenter for voksne med autisme.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Sensit® kuglestol

Observeret effekt: "Vores brugere finder en ro og et velbehag i at sidde i stolen, noget vi før kun kunne give dem med Protac Kugledynen™. Det er rart, at de ikke altid skal ned og ligge og det er nemmere for dem, selv at vælge SenSit stolen. Den ene er faktisk så udspekuleret, at han spiser sin frokost lidt hurtigere end de andre, for at kunne nå ind og tage stolen, inden de andre er færdige."

 


  

Ung pige med autisme. 

Er meget angst og kan sjældent sidde stille

Sansestimulerende hjælpemiddel:
Protac Sensit® kuglestol

Observeret effekt: Pigen satte sig med med alle klapperne over sig og sagde: "Nej hvor er det dejligt Jeg kan godt lide at mærke noget tungt på kroppen. Nu kan jeg sidde og lave engelsk hele dagen. Sådan en vil jeg også have derhjemme." Center for unge og voksne med autisme. 
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Sensit® kuglestol 

Observeret effekt: Centeret har haft 2 stole i et års tid. Den ene stol står i et lokale og bruges af deres eksamens-klasse, når de skal læse og koncentrere sig. Brugerne er rigtig glade for den. Den giver dem ro og forbedrer deres koncentration væsentligt, når de skal tilegne sig nyt stof. Den anden stol bliver flyttet rundt efter behov. Den har stået i cafe-området, men personalet har bedt om, at den bliver flyttet, da de unge søger hen i den og bliver så afslappet, at de falder i søvn og ikke deltager i de aktiviteter, der findes. Lige nu benyttes den i et stillerum, hvor man kan trække sig tilbage, når man har brug for ro. 


< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top