68-årig dame med Alzheimer demens

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac SenSit®

Observeret effekt: Bor på specialhjem for mennesker med demens. Hverdagen er præget af konstant motorisk uro og omkringvandren på gangene. Også høj grad af psykisk uro og samlemani. Hun kan ikke finde ro til at koncentrere sig om enkelte sanseinput i aktiviteter som spisning og træning. I Protac SenSit® Straight stolen er hun tryg ved at komme ned i siddende stilling, grundet højden og fastheden i kanten. Den oprette stilling gør, at hun har en følelse af sikkerhed og kontrol og kan slappe mere af og finde ro. Hun kan selv rejse og sætte sig i stolen. Efterfølgende kan hun finde ro, f.eks. til at spise uden at vandre. Stolen har rigtig god effekt på hendes motoriske og psykiske uro.


Ældre dame med ønske om socialt samvær men med tendens til rastløshed og til at blive overstimu­leret i fælles aktiviteter

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac SenSit® Nature

Observeret effekt: ”Ah – det var dog skønt”, siger Ingrid da hun selv sætter sig i stolen, som står på terrassen. Hun finder et blad frem og læser koncentreret. Efter 45 minutter rejser hun sig, går ind og er glad og veltilpas resten af dagen. Siden har hun selv søgt stolen mange gange med samme positive resultat.


< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top