45-årig apopleksiramt kvinde med lammelse i venstre side

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyFit®

Observeret effekt: "Det er meget lettere at få venstre fod til at lande i gulvet, og undgå at foden vrider, som den plejer. Det må være, fordi at den påvirker min spasticitet på en god måde. Jeg kan mærke min krop meget mere, når jeg sidder og arbejder; det er ligesom, jeg bliver hjulpet til at sidde mere lige. Det er god styrketræning for mig at gå med vesten på, og den føles behagelig, når man lige har vænnet sig til den."
23-årig kvinde med frontal hjerneskade og kognitive forstyrrelser

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyFit®

Observeret effekt:
Fysioterapeut fortæller: "Borgeren er mere samlet i sine tanker, og dermed bedres hendes kommunikationevner - vi vil absolut gerne prøve den i længere periode."60-årig mand med erhvervet hjerneskade.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyFit®

Observeret effekt:  Plejepersonalet fortæller: "Han har være meget motorisk urolig, og har ofte svært ved at forholde sig i ro. Han har sitren i både hænder og fødder. Derudover er han meget vredladen, højtråbende og nogle gange udadreagerende. Efter han har fået vesten, har hans adfærd ændret sig drastisk. Han får vesten på om morgenen, da han på det tidspunkt er meget højtråbende. Der går kun et kvarter, og han bliver mindre vredladen, sitre mindre i kroppen og finder ro ved at sætte sig ned. Beboeren beholder vesten på hele dagen, da han ofte bliver meget urolig, når den bliver taget af. Hvis du spørger til, hvordan han synes vesten er at have på, siger han, at den er rar at have på.
Det er glædeligt for omgivelserne at opleve, hvor meget velvære og ro den giver for vores beboer."

< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top