12-årig dreng, der hidtil har brugt Protac MyFit® vesten til at give en grundlæggende ro, når han har svært ved at være med i fællesaktiviteterne i klassen.

Sansestimulerende hjælpemiddel
: Protac Kneed Me® To Go

Observeret effekt: Ligeledes bruger han den, når han skal koncentrere sig om at spise - dog ikke i samme rum som de andre elever. Protac KneedMe® To Go har i kombination med vesten givet ham lige den ekstra ro, han har brug for, for at kunne blive siddende ved spisebordet både i skolen og hjemme. Tidligere blev han nødt til at rejse sig, når han blev urolig og fik ofte ikke spist færdig. Generelt er han i bedre humør nu og viser overskud i forhold til klassekammeraterne. Han kan bedre overskue valg af aktiviteter samt de valg, som personalet giver ham, når han bliver angst og urolig.


15-årig dreng, der har vænnet sig til at sidde ved et lavt indstillet arbejdsbord, så han næsten ikke kan bevæge sine ben.

Sansestimulerende hjælpemiddel
: Protac Kneed Me® To Go

Observeret effekt: Det har givet ham lidt ro, men det er ikke en hensigtsmæssig arbejdsstilling, så i stedet har han fået tilbudt et Protac KneedMe® To Go. Eleven, der i mange henseender er meget rigid og har svært ved at acceptere nye ting, var i første omgang rigtig glad for knætæppet, men glemte herefter at bruge det. Han vurderede, at det ikke var tilstrækkelig tungt, sandsynligvis fordi han har vænnet til at få et stort tryg fra bordet.


< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top