26- årig kvinde med hovedtraume. Lider af motorisk uro, dårlig søvn og manglende kropsopfattelse.

Multipuden bliver lagt rundt om hovedet for at afgrænse rummet omkring patientens hoved. Den bliver brugt daglig i ca. 1 time ved alle hvil, samt om natten. Den motoriske uro er mindsket og det har givet patienten øget tryghed at få afskærmet den ”nære rum”.52- årig mand med basal skade på hjernestamme niveau. Har brug for at finde ro, når han hviler sig og få afgrænset kroppen. Er lammet i ben og arme og har nedsat sensibilitet.

Manden bruger Protac SensCircle flere gange om dagen, når han skal hvile sig. Protac SensCircle giver ham umiddelbar mental ro, når han bliver lejret med den. Han falder ligeledes hurtig i søvn og har i flere dage oplevet mindre spasticitet. Han oplever, at det er rart at blive afgrænset, omkring hoved og ryg og personalet oplever, at han er mere samlet efter hvil med Protac SensCircle.53- årig kvinde. Har haft 6 blodpropper i hjernen.

Anvendte Protac SensCircle som hvilestol. Efter 2 minutter, sov hun i 12 minutter. Efterfølgende gav hun udtryk for, at den bidrog til indre ro og følelsen af en god og effektiv power nap.
< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top