Mandlig beboer, tidlig skadet og skizofren.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyBase®

Observeret effekt: "Jeg bruger madrassen til at finde en base, hvor jeg kan slappe af. Jeg har i dagligdagen mange tvangstanker og en dårlig fysisk holdning;  madrassen giver ro til at koble af og også slappe af i musklerne. Det er dejligt, at effekten holder et stykke tid efter."42-årig mand, traumatisk hjerneskade med smerter og svært spastisk.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyBase®

Observeret effekt: Terapeut fortæller: "Vi bruger madrassen sammen med en Kugledyne, for at give ham endnu mere kropsfokus. Det hjælper ham til at slappe helt af, og vi kombinerer det med, bedre at kunne udspænde ham. Han stopper sin brummen, som han ellers altid gør, når vi laver udspænding, da det irriterer ham."


Brugere i Snoezelhus.

Sansestimulerende hjælpemiddel:
Protac MyBase®

Observeret effekt: Ergoterapeut fortæller: "Jeg bruger madrassen på den stabile side, hvor borgeren kan synke godt ned i kuglerne og ligesom flyde på madrassen. For det meste bruges den sammen med en projektor/film og noget rolig musik. Jeg oplever, at brugeren slapper helt af. Dem, som har prøvet den før, søger den ofte, som det første, når de kommer igen. Den ene bruger stoppede talestrømmen, med det samme hun kom ned i madrassen. Hun er ellers en, der snakker konstant;  jeg læser det som et tryghedstegn.

Terapeuterne bruger den på den stabile side og ofte i kombination med Protac Kugledynen™. En kvinde med angst og hjerneskade skulle hjælpes med at finde ro, og MyBase var det eneste sted, hvor vi kunne få hende til at slappe af og faktisk komme i fysisk kontakt med sig selv, uden at hun hele tiden skulle fokusere på sin angst."


< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top