• Protac KneedMe® To Go - 2,5 kg - Aquablå  Sansestimulerende knætæppe til børn med motorisk uro og koncentrationsvanskeligheder.

  Protac KneedMe® To Go stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver barnet ro i hoved og krop. Det kan anvendes af børn helt fra 3-4 års alderen og bruges i de situationer, hvor det at sidde stille og koncentreret udgør et problem. I skolen, bilen, biografen eller ved spisebordet kan brugen af  Protac KneedMe® give barnet mere ro og fokus. 

  Siddende aktiviteter
  Protac KneedMe® To Go har fyld af plastikkugler, som med deres tyngde og tryk giver giver en øget kropsfornemmelse og dæmper uro og hyperaktivitet. Knætæppet lægges henover lår og knæ og kan anvendes ved alle siddende aktiviteter. Har barnet urolige og søgende hænder kan de beskæftiges/skjules i de udvendige lommer på forsiden, som også er store nok til at rumme en tablet, mobiltelefon eller lignende.

  Hjælp i hverdagen
  Protac KneedMe® To Go har et smart og funktionelt design. Lommerne kan bruges til opbevaring. Sammenfoldet kan knætæppet anvendes som taske, så barnet selv kan tage det med rundt til dagens aktiviteter.

  Anbefales af fagfolk
  Protac KneedMe® anvendes også af terapeuter og fagfolk som et hjælpemiddel til motorisk træning. Protac KneedMe® gavner samarbejde og opmærksomhed ved kognitiv træning, pleje, ADL-aktiviteter eller behandling efter eksempelvis Affolter- eller Bobatheller Coombes konceptet.

  Design og størrelse
  Protac KneedMe® To Go fås i 3 smarte farver. Knætæppet kan foldes til en taske og bæres i håndtagene eller i den medfølgende skulderrem. Lommerne  kan tilgås fra alle sider og kan også bruges til opbevaring. Bagsiden har en skridsikker belægning, som holder det på plads på lårene. Protac KneedMe® To Go fås også i en større udgave til unge og voksne.

  Materiale
  100% polyester med 25 mm plastikkugler.

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Kan vaskes i en vaskemaskine min. 6 kg, med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket.
  Betræk og kuglepose vaskes separat. Det anbefales, at den medfølgende vaskepose bruges til kugleposen

  Vedligehold
  Det anbefales at lufte knætæppet med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top