• Protac Kugledynen™ Classic - 0,5 kg - Præmatur
  Kugledyne til for tidligt fødte spædbørn med uro- og søvnproblematikker, sanseforstyrrelser eller motoriske vanskeligheder. 

   
  Børn der er født for tidligt kommer tidligere ud af livmoderen. l livmoderen starter man udviklingen af muskel og ledsansen (den proprioceptive sans), samt følesansen (den taktile sans), hvilket er de to sanser der tilsammen er med til at lade en mærke sin krops grænser. Da barnet kommer for tidligt ud af livmoderen kan det medfølge at man ikke har udviklet de to sanser tilsvarende et barn der kommer til planlagt termin. For nogle børn har det følger af at de kan have svært ved at finde ro og igen for nogle kan det have følger af langsom motorisk udvikling. For at hjælpe barnet med at udvikle de to sanser, dvs stimulere dem, kan man bruge kugledynen med gavnlig effekt, da den via tyngden og kuglerne går ind og stimulerer netop følesansen og muskel-ledsansen og derved hjælper barnet til at "mærke" sig selv bedre og derved finder ro.

  Protac Kugledynen™ stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed til spædbørn med motorisk og psykisk uro. Den hjælper til bedre kropsfornemmelse og giver hurtigere indsovning og bedre uforstyrret søvn.

  Følger af for tidlig fødsel
  Når spædbørn fødes før tid, vil deres sansesystem ofte ikke være færdigudviklet. Uro, gråd, anspændthed, kraftig reaktion på sansestimuli og søvnproblematikker kan være følgerne. Protac Kugledynen™ har dæmpende effekt på sansesystemet og en samlende, beroligende virkning på kroppen. 

  En tryg start på livet
  Protac Kugledynen™ anvendes på neonatalafdelinger, af sundhedsplejesker, ergoterapeuter og forældre. Den kan bruges både i løbet af dagen og om natten, i barnevogn og seng/vugge. Den omsluttende effekt af dynen giver tryghed og ro og kuglernes stimulation dæmper hyperaktivitet og stress. Protac Kugledynen™ har gavnlig effekt på barnets sanseintegration og befordrer den gode søvn og restitution.

  Design, størrelser og vægt 
  Protac Kugledynen™ til spædbørn fås i 2 størrelser, præmatur og baby. Fyldet i begge størrelser er 25 mm plastikkugler.

  Protac Kugledynen™ - præmatur- er specielt velegnet til spædbørn fra 0-6 mdr. med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Har også gavnlig effekt på kolik, lav muskeltonus og spasticitet. 

  Stof  100% Bomuld
  Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

  EVA Plastikkugler 
  TÜV testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec
  TÜV testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i en almindelig vaskemaskine. 
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader. Må ikke renses.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top