• Protac Kugledynen® Classic - 1,5 kg - Baby

  Protac Kugledynen® Classic - 1,5 kg - Baby
  Protac Kugledynen® Classic - 1,5 kg - Baby Protac Kugledynen® Classic - 1,5 kg - Baby Protac Kugledynen® Classic - 1,5 kg - Baby

  Den originale Protac Kugledynen® til spædbørn med uro- og søvnproblematikker, sanseforstyrrelser eller motoriske vanskeligheder.

  Design, størrelser og vægt
  Protac Kugledynen® til spædbørn fås i 2 størrelser, præmatur og baby. Fyldet i begge størrelser er 25 mm plastikkugler.
  Protac Kugledynen® i babystørrelse måler 10x100 cm og vejer 1,5 kg. Der specielt velegnet til børn fra 6-12 mdr. med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Den har også gavnlig effekt på kolik, lav muskeltonus, cerebral parese, spasticitet og udviklingshæmmelse.

  Følger af for tidlig fødsel
  Børn der er født for tidligt kommer tidligere ud af livmoderen. l livmoderen starter man udviklingen af muskel og ledsansen (den proprioceptive sans), samt følesansen (den taktile sans), hvilket er de to sanser, der tilsammen er med til at man kan mærke sin krops grænser. Da barnet kommer for tidligt ud af livmoderen, kan det medfølge, at det ikke har udviklet de to sanser tilsvarende et barn, der kommer til planlagt termin. For nogle børn har det følger af, at de kan have svært ved at finde ro og igen. For nogle kan det have følger af langsom motorisk udvikling. For at hjælpe barnet med at udvikle de to sanser, dvs. stimulere dem, kan man bruge kugledynen med gavnlig effekt, da den via tyngden fra kuglerne går ind og stimulerer netop følesansen og muskel-ledsansen og derved hjælper barnet til at "mærke" sig selv bedre og derved finde ro. Protac Kugledynen® hjælper til bedre kropsfornemmelse og giver hurtigere indsovning og bedre uforstyrret søvn.

  En tryg start på livet
  Når spædbørn fødes før tid, vil deres sansesystem ofte ikke være færdigudviklet. Uro, gråd, anspændthed, kraftig reaktion på sansestimuli og søvnproblematikker kan være følgerne. Protac Kugledynen® har dæmpende effekt på sansesystemet og en samlende, beroligende virkning på kroppen.

  Protac Kugledynen® anvendes på neonatalafdelinger, af sundhedsplejesker, ergoterapeuter og forældre. Den kan bruges både i løbet af dagen og om natten, i barnevogn og seng/vugge. Den omsluttende effekt af dynen giver tryghed og ro og kuglernes stimulation dæmper hyperaktivitet og stress.  • Varenr.: 100-107-B-85

   HMI nr.: 42506

   Størrelse: 70 x 100 cm (baby) Inddelt i kassetter

   Fyld: 25 mm EVA plastikkugler

   Vægt: ca. 1,5 kg

   Stof: 100% bomuld

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

   Protac Kugledynen<sup>®</sup> er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX<sup>®</sup> nr. 2076-310 DTI.

  Protac Kugledynen® er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI.

  Stof  100% Bomuld.  Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

  EVA Plastikkugler 
  TÜV testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec
  TÜV testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i en almindelig vaskemaskine. 
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader. Må ikke renses.

   

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top