• Protac Kugledynen™ Classic - 1,5 kg - Baby  Den originale Protac Kugledynen™ til spædbørn med uro- og søvnproblematikker, sanseforstyrrelser eller motoriske vanskeligheder.

  Protac Kugledynen™ stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed til spædbørn med motorisk og psykisk uro. Den hjælper til bedre kropsfornemmelse og giver hurtigere indsovning og bedre uforstyrret søvn.

  Følger af voldsomt start 
  Når spædbørn har en hård start på livet, vil deres sansesystem ofte ikke være fuldt udviklet. Uro, gråd, anspændthed, kraftig reaktion på sansestimuli og søvnproblematikker kan være følgerne. Protac Kugledynen™ har dæmpende effekt på sansesystemet og en samlende, beroligende virkning på kroppen.

  En tryg start på livet
  Protac Kugledynen™ anvendes på neonatalafdelinger, af sundhedsplejersker, ergoterapeuter og forældre. Den kan bruges både i løbet af dagen og om natten, i barnevogn og seng/vugge. Den omsluttende effekt af dynen giver tryghed og ro og kuglernes stimulation dæmper hyperaktivitet og stress. Protac Kugledynen har gavnlig effekt på barnets sanseintegration og befordrer den gode søvn og restitution.

  Design, størrelser og vægt
  Protac Kugledynen™ til spædbørn fås i 2 størrelser, præmatur og baby. Fyldet i begge størrelser er 25 mm plastikkugler.

  Protac Kugledynen™ i babystørrelse er specielt velegnet til børn fra 6-12 mdr., med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Den har også gavnlig effekt på kolik, lav muskeltonus, cerebral parese, spasticitet og udviklingshæmmelse.

  Stof  100% Bomuld.  Certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse I

  EVA Plastikkugler 
  TÜV testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec
  TÜV testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i en almindelig vaskemaskine. 
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader. Må ikke renses.

   

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top