• Protac Blandingsdyne Flexible - 6 kg - Flammehæmmende  Velegnet til unge og voksne. Afhjælper søvnproblemer, motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet og manglende kropsfornemmelse. Giver ekstra varme.

  Nemmere at falde i søvn
  Protac Kugledynen™ er et anerkendt hjælpemiddel mod søvnforstyrrelser. Kuglerne i dynen stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed. Brugeren får bedre kropsfornemmelse og falder nemmere i søvn. I denne blandingsdyne er der både granulat og plastikkugler, som udover sansestimuli også giver ekstra varme.

  Dybere uforstyrret søvn
  Kuglerne ligger løst i dynevåret og giver dybe punktvise tryk. Når brugeren bevæger sig under dynen, ændres trykket let og det giver nye sanseindtryk til hjernen. De skiftende sanseindtryk dæmper angst og utryghed og beroliger hjerne og krop. Opvågninger og natteuro mindskes og søvn bliver dybere og mere uforstyrret. Elementer som er altafgørende for menneskers trivsel og læring.

  Anbefales af fagpersonale
  Sygeplejersker, sundhedsplejersker, terapeuter og forældre anbefaler Protac Kugledynen™. Dynen dæmper hyperaktivitet og stress og har gavnlig effekt på brugerens sanseintegration og motorik. Den kan bruges hele natten som almindelig dyne og giver mere overskud i hverdagen.

  Design, størrelser og vægt
  Blandingsdynen fås i modeller fra 6 kg op til 7 kg , med og uden flammehæmmende betræk og i længderne 200 og 220 cm. Fyldet i alle varianter er lydsvage plastikkugler og granulat. Dynen har udtagelige kugleposer og kan vaskes i almindelig vaskemaskine. Dynen leveres med betræk med thermo-foer.

  Dynen er specielt velegnet til unge og voksne med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Har også.gavnlig effekt på bl.a ADHD, lav muskeltonus og spasticitet. Den anbefales til brugere, som let fryser og har brug for ekstra varme.

  Stof
  100% polyester Trevira CS (flammehæmmende). Certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse I

  Plastikkugler
  TÜV testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec
  TÜV testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Polystyren kugler
  Certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse III

  Ekstra betræk med thermo foer
  100% Polyester vat.
  Cerificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse I

  Transporttaske

  Fremstillet af nonwoven polypropylen, certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse I

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i almindelig vaskemaskine.    
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader. Må ikke renses.

  Dynen er brandtestet og lever op til kravene i henhold til NT FIRE 033:1988

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top