• Protac Polystyrendynen™ Flexible 3 kg - Flammehæmmende

  Protac Polystyrendynen™ Flexible 3 kg - Flammehæmmende
  Protac Polystyrendynen™ Flexible 3 kg - Flammehæmmende Protac Polystyrendynen™ Flexible 3 kg - Flammehæmmende

  Velegnet til mennesker med behov for ekstra varme. Afhjælper smerteproblematikker og motorisk og psykisk uro.


  Design, størrelser og vægt
  Polystyrendynen fås i modeller fra 3 kg op til 5 kg, med og uden flammehæmmende betræk og i længderne 200 og 220 cm. Denne nye model har mindre volumen, som gør dynen enklere at håndtere og have med sig.
  Denne Polystyrendyne vejer 3 kg og er 200 cm lang. Betrækket er 100% Trevira CS (flammehæmmende), og fyldet består af polystyrengranulat, der giver ekstra varme. Dynen har desuden udtagelige poser med granulatfyld og kan vaskes i almindelig vaskemaskine.

  Nemmere at falde i søvn
  Protac Polystyrendynen™ er et hjælpemiddel til bedre søvn. Fyldet af granulat giver en tæt omslutning af kroppen, som giver tryghed og varme og dæmper eventuel smerte.

  Genkendelighed
  Protac Polystyrendynen™ giver tyngde og varme. Den anbefales generelt til mennesker med behov for ekstra varme, især ældre mennesker og mennesker med gigtsygdomme og kronisk smerte. Den er også velegnet til personer, som har behov for en tættere omslutning af kroppen og for hvem, plastikkuglerne føles for fremmedartet.

  Anbefales til smertelindring
  Protac Polystyrendyner anvendes bl.a. til lindring af gigt, sklerose og kronisk smerte. Den kan bruges hele natten og er også velegnet til lejring og hvil i løbet af dagen.  • Varenr.: 100-210-V-85

   HMI nr.: 101418

   Størrelse: 140 x 200 cm

   Fyld: polystyren granulat

   Vægt: Ca. 3 kg

   Stof: Trevira CS (flammehæmmende)

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Rengøring
  Interval og behov for vask afhænger af anvendelse og brug. Ved vask og renholdelse af Protac Polystyrendynen™ følges nedenstående anvisning.

  Protac Polystyrendynen™ Flexible

  Kan vaskes i en vaskemaskine min. 7 kg, med vaskemiddel uden blegemiddel. Poserne tages ud af betrækket. Betræk og poser vaskes separat, benyt medfølgende vaskepose til poserne. Poserne skal centrifugeres ved lav hastig­hed - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket og på poserne.

  Ved fjernelse af pletter, hvor der tænkes anvendt pletfjerningsmiddel, forsøg da først på et sted som ikke er synligt, for at se om stoffet vil tage skade, eller farve vil blive påvirket.

  Protac anbefaler ikke brug af pletfjerningsmidler.
  Protac tager forbehold vedr. erstatning ved forkert håndtering ift. vask og vedligehold

  Vedligehold

  Det anbefales at hænge dynen ud til luftning med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top