• Protac Granulatdynen™ Flexible 4 kg - Flammehæmmende - 220 cm

  Protac Granulatdynen™ Flexible 4 kg - Flammehæmmende - 220 cm
  Protac Granulatdynen™ Flexible 4 kg - Flammehæmmende - 220 cm Protac Granulatdynen™ Flexible 4 kg - Flammehæmmende - 220 cm

  Velegnet til mennesker med behov for ekstra varme. Afhjælper smerteproblematikker og motorisk og psykisk uro.

  Protac Granulatdynen™ Flexible er velegnet til både børn, voksne og ældre, som har brug for let sansestimuli gennem tyngde. Den kan blandt anvendes ved søvnforstyrrelser, psykisk og motorisk uro, angst, kroniske smerter, hypermobilitet, demens og neurologiske lidelser.

  Dybere uforstyrret søvn

  Protac Granulatdynen™ Flexible er en beroligende og sansestimulerende dyne til personer med motorisk og psykisk uro, som ønsker bedre søvn. Den er udviklet i samarbejde med Demenscentrum Aarhus og er særlig velegnet til kognitiv svækkelse og kroniske smerter. Den dæmper angst og rastløshed og kan også anvendes til lejring.

  Den omslutter brugeren, ligger tæt til kroppen og giver en let sansestimulering. Granulatdynen øger fornemmelsen af kroppen og kroppens grænser og giver ro og tryghed.


  Design, størrelser og vægt
  Dynen fås i modeller fra 3 kg op til 5 kg, med og uden flammehæmmende betræk og i længderne 200 og 220 cm.
  Denne variant vejer 4 kg og er 220 cm lang. Betrækket er 100% Trevira CS (flammehæmmende), og fyldet består af polypropylengranulat, der giver ekstra varme. Dynen har desuden udtagelige poser og kan vaskes i almindelig vaskemaskine.

  Nemmere at falde i søvn
  Protac Granulatdynen™ Flexible er et hjælpemiddel til bedre søvn og kan anvendes hele natten. Fyldet af polypropylengranulat giver en tæt omslutning af kroppen, som giver tryghed og varme og dæmper eventuel smerte.
  Den anbefales generelt til mennesker med behov for ekstra varme, især ældre mennesker og mennesker med gigtsygdomme og kronisk smerte. Den er også velegnet til personer, som har behov for en tættere omslutning af kroppen.

  Lejring og hvil om dagen
  Dynen kan anvendes bl.a. til lindring af gigt, sklerose og kronisk smerte og er også velegnet til lejring og hvil i løbet af dagen.


  • Varenr.: 100-220-V-220-85

   HMI nr.: 101420

   Størrelse: 140 x 220 cm

   Fyld: polystyren granulat

   Vægt: Ca. 4 kg

   Stof: Trevira CS (flammehæmmende)

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

   Protac Kugledynen<sup>®</sup> er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX<sup>®</sup> nr. 2076-310 DTI.

  Protac Kugledynen® er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI.

  Rengøring
  Interval og behov for vask afhænger af anvendelse og brug. Ved vask og renholdelse af Protac Polystyrendynen™ følges nedenstående anvisning.

  Protac Polystyrendynen™ Flexible

  Kan vaskes i en vaskemaskine min. 7 kg, med vaskemiddel uden blegemiddel. Poserne tages ud af betrækket. Betræk og poser vaskes separat, benyt medfølgende vaskepose til poserne. Poserne skal centrifugeres ved lav hastig­hed - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket og på poserne.

  Ved fjernelse af pletter, hvor der tænkes anvendt pletfjerningsmiddel, forsøg da først på et sted som ikke er synligt, for at se om stoffet vil tage skade, eller farve vil blive påvirket.

  Protac anbefaler ikke brug af pletfjerningsmidler.
  Protac tager forbehold vedr. erstatning ved forkert håndtering ift. vask og vedligehold

  Vedligehold

  Det anbefales at hænge dynen ud til luftning med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top