• Protac Kugledynen® Calm Junior - Bomuld

  Protac Kugledynen® Calm Junior - Bomuld
  Protac Kugledynen® Calm Junior - Bomuld Protac Kugledynen® Calm Junior - Bomuld Protac Kugledynen® Calm Junior - Bomuld Protac Kugledynen® Calm Junior - Bomuld

  Velegnet til børn på 1- 5 år. Afhjælper søvnproblemer, motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet og manglende kropsfornemmelse.

  Design, størrelser og vægt
  Calm-serien til børn vejer 3,5 kg og måler 100x140 cm. Betrækket ved denne model er 100% bomuld. Fyldet i begge varianter er lydsvage plastikkugler, syet ind i kanaler. Calm-dynen er mere kompakt og svøber sig tættere til kroppen end de øvrige dyner. Calm-serien kan vaskes i almindelig vaskemaskine.
  Dynen er specielt velegnet til børn på 1-5 år med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Calm-dynen anbefales til børn med autisme og spiseforstyrrelser, men har også gavnlig effekt ved f.eks. ADHD.

  Nemmere at falde i søvn
  Protac Kugledynen® er et anerkendt hjælpemiddel mod søvnforstyrrelser. Kuglerne i dynen stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed. Barnet får bedre kropsfornemmelse og falder nemmere i søvn. Calm-dynen er specielt udviklet til børn, som behøver sansestimulering, men er taktilt sky, ekstremt lydfølsomme eller let bliver overstimuleret.

  Dybere uforstyrret søvn
  Kuglerne i Calm-serien ligger i lange rækker i dynevåret og giver dybe punktvise tryk. Når barnet bevæger sig under dynen, ændres trykket let og det giver nye sanseindtryk til hjernen. Sanseindtrykkene dæmper angst og utryghed og beroliger hjerne og krop. Opvågninger og natteuro mindskes, og søvn bliver dybere og mere uforstyrret. Elementer som er altafgørende for barnets trivsel og læring. 

  Anbefales af fagpersonale
  Sygeplejersker, sundhedsplejersker, terapeuter og forældre anbefaler Protac Kugledynen®. Dynen dæmper hyperaktivitet og stress og har gavnlig effekt på barnets sanseintegration og motorik. Den kan bruges om natten som almindelig dyne og om dagen som tiltrængt pusterum.


   


  • Varenr.: 100-321-J-85

   HMI nr.: 79551

   Størrelse: 100 x 140 cm

   Fyld: 38 mm EVA plastikkugler

   Vægt: Ca. 3,5 kg

   Stof: 100% bomuld

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

   Protac Kugledynen<sup>®</sup> er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX<sup>®</sup> nr. 2076-310 DTI.

  Protac Kugledynen® er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI.

  Stof
  100% Bomuld. Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse 1

  Plastikkugler
  TÜV testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec
  TÜV testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i en almindelig vaskemaskine.
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader.
  Må ikke renses.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top