• Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende

  Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende
  Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Flammehæmmende

  Velegnet til personer, som har brug for let stimuli uden kuglernes tryk. Dæmper angst og rastløshed.

  Design, størrelser og vægt
  Protac Granulatdynen™ fås i modeller fra 5 kg til 5,5 kg, og med og uden flammehæmmende betræk og i længderne 200 og 220 cm. Granulatdynen kan deles i to på midten og vaskes i almindelig vaskemaskine.
  Denne Granulantdyne er 5 kg tung og 200 cm lang. Betrækket er 100% Trevira CS (flammehæmmende), og fyldet består af polypropylen granulat, der giver ekstra varme og en let sansestimuli.

  Dybere uforstyrret søvn
  Protac Granulatdynen™ er en beroligende og sansestimulerende dyne til personer med motorisk og psykisk uro, som ønsker bedre søvn. Den er udviklet i samarbejde med Demenscentrum Aarhus og er særlig velegnet til kognitiv svækkelse og kroniske smerter. Den dæmper angst og rastløshed og kan også anvendes til lejring.

  Genkendelighed
  Protac Granulatdynen™ er inddelt i 40 kassetter og fyldt med granulat. Den omslutter brugeren, ligger tæt til kroppen og giver en let sansestimulering. Dynen føles genkendelig for mange ældre personer, da den kan minde om en gammeldags tung dyne. Granulatdynen øger fornemmelsen af kroppen og kroppens grænser og giver ro og tryghed.

  Protac Granulatdynen™ anbefales til med personer med demens, psykisk og motorisk uro, søvnproblemer, smerter og neurologiske lidelser. Dynen kan anvendes af alle aldersgrupper fra 5 år og opefter.


   


  • Varenr.: 100-429-V

   HMI nr.: 79505

   Størrelse: 140x200cm (voksen). Inddelt i kassetter, deles i to m. lynlås

   Fyld: polypropylen granulat

   Vægt: ca. 5 kg

   Stof: 100% Trevira CS (flammehæmmende)

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Stof
  100% polyester Trevira CS (brandhæmmende)
  Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

  Granulat
  Polypropylen granulat

  Vaskeanvisning
  Dynen deles i to ved at lyne lynlåsen op. Hver del vaskes separat ved max. 60 grader i alm vaskemaskine. Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler. - se øvrigt vaskeanvisning i produkt.

  Taske
  Bæretaske er fremstillet af nonwoven polypropylen, certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I
   

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top