• Protac Kuglepuden™ - 38 mm kugler - 40x40 cm - 4 felter - Limegrøn

  Protac Kuglepuden™ - 38 mm kugler - 40x40 cm - 4 felter - Limegrøn
  Protac Kuglepuden™ - 38 mm kugler - 40x40 cm - 4 felter - Limegrøn Protac Kuglepuden™ - 38 mm kugler - 40x40 cm - 4 felter - Limegrøn Protac Kuglepuden™ - 38 mm kugler - 40x40 cm - 4 felter - Limegrøn

  Sansestimulerende siddepude til personer, som har svært ved at sidde stille og koncentreret - særligt egnet til personer med balanceproblemer. 

  Protac Kuglepuden™ er en siddepude med plastikkugler, som anvendes til børn og voksne med uro. Den hjælper til bedre kropsfornemmelse, dæmper uro og hyperaktivitet og fremmer koncentration og indlæring.

  Dynamisk siddestilling
  Protac Kuglepuden™ hjælper til en god og dynamisk siddestilling. Når man bevæger man sig på sædet, ruller kuglerne i puden let og bringer kroppen ud over sit tyngdepunkt. For at genskabe balancen vil man automatisk skifte stilling og rette sig op. Den skiftende siddestilling træner musklerne omkring mave, ryg og lænd. Muskelspændingen øges, og man får en mere rank holdning, som aflaster ryggen. Har man meget uro i kroppen, vil den forplante sig ned i puden, da man hele tiden kan bevæge sig.

  Bedre koncentration og indlæring

  Den løbende stimulation fra kuglerne mærkes som en tydeligere kropsafgrænsning og en indre ro. Det giver rum for mere fokus og koncentration og bedre indlæring.uden anbefales endvidere til skolebørn generelt, da børnene vil bevæge sig på puden og derved aflaste ryggen.

  Anbefales af fagfolk
  Protac Kuglepuden™ anvendes med gode resultater til at afhjælpe balanceproblemer og træne muskeltonus. Ved den sansemotoriske træning er kuglepuden god at bruge f.eks. i hængekøjen eller som ekstra stimulation ved at lægge den under fødderne. Puden anvendes også i ergo- og fysioterapi.

  Design, størrelser og vægt
  Protac Kuglepuden™ findes i forskellige modeller, farer og størrelser, tilpasset forskellige stole, aldre og sansebehov. Kraftigst stimulation fås i modellerne med store kugler (38 mm), som giver mest bevægelse og punktstimulation. De mindre kugler (25 mm) giver mindre bevægelse og mindre punktstimulation. Modellerne med mindre kugler giver en større siddeflade, hvilket er hensigtsmæssigt hvis brugeren er lille, meget tynd eller ømskindet. Alle puderne er forsynet med PVC-frit skridsikkert underlag.

  I denne model, hvor sædet er inddelt i 4 felter, kan kuglerne ikke bevæge sig så meget. Det gør puden mere stabil og kan være en fordel for brugere med balanceproblemer. Denne model indeholder 38 mm plastikkugler, måler 40x40 cm. og har farven limegrøn.             


  Protac Kuglepuden™ er velegnet til både børn og voksne og kan gavne balance problemer, hyperaktivitet, indlærings- og koncentrationsvanskeligheder, lav tonus og motorisk uro. Personer med ADHD og personer med Cerebral parese vil kunne opleve god effekt af puden.  • Varenr.: 200-201-10-4-40

   HMI nr.: 42509

   Størrelse: 40x40 cm - 4 felter

   Fyld: 38mm EVA plastikkugler

   Vægt: vejl. 5 hverdage

   Stof: 100% Polyester


   Se brugsvejledninger her >

  Materiale
  100% polyester med 38 mm plastikkugler.
   
  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Kan vaskes i en vaskemaskine min. 6 kg, med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket.

  Vedligehold
  Det anbefales at lufte kuglepuden med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top