• Protac Kuglepuden™ - Kontorstol - 38 mm kugler - 40x40 cm - Limegrøn

  Protac Kuglepuden™ - Kontorstol - 38 mm kugler - 40x40 cm - Limegrøn
  Protac Kuglepuden™ - Kontorstol - 38 mm kugler - 40x40 cm - Limegrøn Protac Kuglepuden™ - Kontorstol - 38 mm kugler - 40x40 cm - Limegrøn

  Sansestimulerende siddepude til børn og voksne, som har svært ved at sidde stille og koncentreret - særligt velegnet til højdejusterbare skole- og kontorstole.

  Protac Kuglepuden™ er en siddepude med plastikkugler, som anvendes til børn og voksne med uro. Den hjælper til bedre kropsfornemmelse, dæmper uro og hyperaktivitet og fremmer koncentration og indlæring.

  Dynamisk siddestilling
  Protac Kuglepuden™ giver en god og dynamisk siddestilling. Bevæger man sig i sædet, vil kuglerne i puden bevæge sig let og bringe kroppen ud over sit tyngdepunkt. For at genskabe balancen vil man automatisk skifte stilling og rette sig op. De skiftende siddestillinger træner musklerne omkring mave, ryg og lænd; muskelspændingen øges og man får en rankere holdning, som aflaster ryggen. Har man meget uro i kroppen, vil den forplante sig ned i puden, da man hele tiden kan bevæge sig.

   
  Bedre koncentration og indlæring
  Den løbende stimulation fra kuglerne mærkes som en tydeligere kropsafgrænsning og en indre ro. Det giver rum for mere fokus og koncentration og bedre indlæring. Protac Kuglepuden™ anbefales endvidere til skolebørn generelt, da børnene vil bevæge sig på puden og derved aflaste ryggen. Puden anvendes også til at afhjælpe balanceproblemer og træne muskeltonus i ergo- og fysioterapi. 

  Anbefales af fagfolk
  Protac Kuglepuden™ anvendes med gode resultater til at afhjælpe balanceproblemer og træne muskeltonus. Ved den sansemotoriske træning er kuglepuden god at bruge f.eks. i hængekøjen eller som ekstra stimulation ved at lægge den under fødderne.

  Design, størrelser og vægt
  Protac Kuglepuden™ findes i forskellige modeller, farer og størrelser, tilpasset forskellige stole, aldre og sansebehov. Kraftigst stimulation fås i modellerne med store kugler (38 mm), som giver mest bevægelse og punktstimulation. De mindre kugler (25 mm) giver mindre bevægelse og mindre punktstimulation. Modellerne med mindre kugler giver en større siddeflade, hvilket er hensigtsmæssigt hvis brugeren er lille, meget tynd eller ømskindet. 
  Denne model indeholder 38 mm plastikkugler og måler 40x40 cm. Puden har farven limegrøn og er velegnet til højdejusterbare skole- og kontorstole. 


  Protac Kuglepuden™ er velegnet til både børn og voksne og kan gavne balance problemer, hyperaktivitet, indlærings- og koncentrationsvanskeligheder, lav tonus og motorisk uro. Personer med ADHD og personer med Cerebral parese vil kunne opleve god effekt af puden.  • Varenr.: 200-201-15-40

   HMI nr.: 62498

   Størrelse: 40x40 cm - skolestol, højdejusterbar

   Fyld: 38mm EVA plastikkugler

   Stof: 100% Polyester

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top