• Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 62-69 cm - Junior

  Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 62-69 cm - Junior
  Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 62-69 cm - Junior Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 62-69 cm - Junior Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 62-69 cm - Junior Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 62-69 cm - Junior

  En sansestimulerende kuglevest til børn med motorisk og psykisk uro, som behøver hjælp til ro, koncentration og indlæring

  Protac MyFit® stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og bruges til unge og voksne, som lider af uro, angst, koncentrationsvanskeligheder eller nedsat kropsfornemmelse. Vesten sidder helt tæt til kroppen, og er fyldt med kugler på bryst- og rygstykke, som bevæger sig lidt, når brugeren bevæger sig. Kuglerne stimulerer muskel-led-sansen med dybe, punktvise tryk og behagelig tyngde og giver på den måde en tydelig kropsfornemmelse, som dæmper angst, hyperaktivitet og stress.

  Støtte til dagligdagsaktiviteter
  Protac MyFit® kan støtte børn med motoriske og psykiske udfordringer til bedre at klare dagens aktiviteter. Hos skolebørn kan vesten bidrage til mere ro og koncentration ved eksempelvis lektielæsning, og i frikvarter og fritid kan vesten være med til at dæmpe den adfærd, som gør det svært for barnet at indgå i sociale relationer.Vesten kan bruges så længe og så meget, som barnet finder det behageligt, og den beroligende effekt vil vare ved.

  Anbefales af fagfolk
  Protac MyFit® anvendes også af terapeuter og fagfolk som hjælpemiddel til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i balance og koordination.

  Design og størrelse
  Protac MyFit® er lavet i et smart design med elastisk stof, der sidder tæt ind til kroppen. Vesten er designet med kanaler foran og bagpå, som er fyldt med tunge plastikkugler. Vesten lukkes med en lynlås og har snører i siderne, om gør det muligt at tilpasse pasformen, så vesten sidder helt tæt og giver optimal sansestimulering. Snørerne er skjult, så barnet ikke risikerer at hænge i ved leg.
  Protac MyFit® fås i flere størrelser og varianter, alt efter brystmål og behov for stimulation. Jo større kugler og vægt, jo kraftigere stimulation. Denne vest indeholder 38 mm EVA plastikkugler og passer børn med brystmål på 62-69 cm. Vesten vejer ca. 2,0 kg.
  Større størrelser findes under menupunktet Unge og Voksne.

  Protac MyFit® kan anvendes af alle børn men er især velegnet til børn med hyperaktivitet og motorisk uro. Vesten kan også gavne børn med ADHD, autisme, spasticitet, sanse- og udviklingsforstyrrelser og døvblindhed.  • Varenr.: 800-821-10-J

   HMI nr.: 55425

   Størrelse: Junior

   Brystmål: 62 - 69 cm

   Fyld: 38 mm EVA plastikkugler

   Vægt: ca. 2,0 kg

   Stof: 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >


  Materiale
  100% polyester med 38 mm plastikkugler.

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Vaskes i den medfølgende vaskepose i almindelig vaskemaskine med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i vesten.

  Vedligehold
  Det anbefales at lufte vesten med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top