• Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL

  Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL
  Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL Protac MyFit® - 38 mm kugler - Brystmål 107-115 cm - XL/2XL

  En sansestimulerende kuglevest til unge og voksne med motorisk og psykisk uro, som behøver hjælp til ro, koncentration og indlæring

  Protac MyFit® stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og bruges til unge og voksne, som lider af uro, angst, koncentrationsvanskeligheder eller nedsat kropsfornemmelse. Vesten sidder helt tæt til kroppen, og er fyldt med kugler på bryst- og rygstykke, som bevæger sig lidt, når brugeren bevæger sig. Kuglerne stimulerer muskel-led-sansen med dybe, punktvise tryk og behagelig tyngde og giver på den måde en tydelig kropsfornemmelse, som dæmper angst, hyperaktivitet og stress.
   
  Støtte til dagligdagsaktiviteter
  Protac MyFit® kan støtte unge og voksne med motoriske og psykiske udfordringer til bedre at klare dagens aktiviteter. I undervisnings- og arbejdssituationer kan vesten give bedre koncentration og ro. Ved stress og angst kan vesten virke beroligende og tryg. Ved aggressiv eller udadreagerende adfærd kan vesten dæmpe og samle. Vesten kan bruges så længe og så meget, som brugeren finder det behageligt og den beroligende effekt vil vare ved.

  Styrkelse af balanceevnen
  Følgevirkninger af apopleksi og ataksi kan bedres med Protac MyFit®. Den stimulerende effekt af kuglerne styrker balancen og dæmper spasticitet og ufrivillige bevægelser.

  Lindring af smerte
  Den øgede kropsfornemmelse, som vesten giver, kan lindre smerte og anspændthed, så kroppen afslappes.
   
  Anbefales af fagfolk
  Protac MyFit® anvendes også af terapeuter og fagfolk som hjælpemiddel til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i balance og koordination.Vesten bruges også ved kognitiv træning, taletræning og ADL- træning. 

  Design og størrelse
  Protac MyFit® er lavet i et smart design med elastisk stof, der sidder tæt ind til kroppen. Vesten er designet med kanaler foran og bagpå, som er fyldt med tunge plastikkugler. Vesten lukkes med en lynlås og har snører i siderne, som gør det muligt at tilpasse pasformen, så vesten sidder helt tæt og giver optimal sansestimulering. 
  Protac MyFit® fås i flere størrelser og varianter, alt efter brystmål og behov for stimulation. Jo større kugler og jo tungere vægt, des kraftigere stimulation. Denne vest indeholder 38 mm EVA plastikkugler og passer personer med brystmål på 107-115 cm. Vesten vejer ca. 4,5 kg.     
  Mindre størrelser findes under menupunktet Barn.

  Protac MyFit® er især velegnet til unge og voksne med hyperaktivitet og motorisk uro. Vesten kan også gavne personer med neurologiske lidelser, sklerose, parkinson og smerteproblematikker.  • Varenr.: 800-821-10-XL/2XL

   HMI nr.: 55428

   Størrelse: XL/2XL

   Brystmål: 107 - 115 cm

   Fyld: 38 mm EVA plastikkugler

   Vægt: ca. 4,5 kg

   Stof: 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >


  Materiale

  100% polyester med 38 mm plastikkugler.

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Vaskes i den medfølgende vaskepose i almindelig vaskemaskine med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i vesten.

  Vedligehold
  Det anbefales at lufte vesten med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top