• Protac MyFit® Easy - Brystmål 87-95 cm - S  Specialmodel til unge og voksne med indskrænket bevægelighed og fysisk funktionsnedsættelse.


  Protac MyFit® stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og bruges til unge og voksne som lider af uro, angst, koncentrationsvanskeligheder eller nedsat kropsfornemmelse. Vesten sidder helt tæt til kroppen og dens behagelige tyngde og tryk giver en tydelig kropsfornemmelse, som dæmper angst, hyperaktivitet og og stress.

  Støtte til dagligdagsaktiviteter
  Protac MyFit® kan støtte unge og voksne med motoriske og psykiske udfordringer til bedre at klare dagens aktiviteter. I undervisnings- og arbejdssituationer kan vesten give bedre koncentration og ro. Ved stress og angst kan vesten virke beroligende og tryg. Ved aggressiv eller udadreagerende adfærd kan vesten dæmpe og samle. Vesten kan bruges så længe og så meget, som brugeren finder det behageligt og den beroligende effekt vil vare ved.

  Styrkelse af balanceevnen
  Følgevirkninger af appopleksi og ataksi kan bedres med Protac MyFit®. Den stimulerende effekt af kuglerne styrker balancen og dæmper spasticitet og ufrivillige bevægelser.

  Lindring af smerte
  Den øgede kropsfornemmelse, som vesten giver, kan lindre smerte og anspændthed, så kroppen afslappes.

  Anbefales af fagfolk
  Protac MyFit® anvendes også af terapeuter og fagfolk som hjælpemiddel til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i balance og koordination.Vesten bruges også ved kognitiv træning, taletræning og ADL- træning.

  Design og størrelse
  Protac MyFit® er lavet i et smart design med elastisk stof, der sidder tæt ind til kroppen. Vesten er designet med kanaler foran og bagpå, som er fyldt med tunge plastikkugler. Vesten lukkes med en lynlås og har snører i siderne, som gør det muligt at tilpasse pasformen, så vesten sidder helt tæt og giver optimal sansestimulering. Denne model har desuden skulderåbning, som før det nemt at iføre sig vesten, både siddende og stående. Bag på har vesten en ekstra lomme, som kan bruges til en GPS sporingsenhed.

  Protac MyFit® specialmodel anbefales til mennesker, som er fysisk svage og har indskrænket bevægelighed, f.eks. ældre, demente og neurologiske brugere.

  Materiale
  100% polyester med 25 mm plastikkugler.

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Vaskes i den medfølgende vaskepose i almindelig vaskemaskine med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i vesten.

  Vedligehold
  Det anbefales at lufte vesten med jævne mellemrum.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top