• Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg

  Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg
  Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg Protac MyFit® Easy - Brystmål 78-86 cm - XS 2,0 kg

  Specialmodel af Protac MyFit® Easy sansestimulerende vest med skulderåbning - særligt udviklet til voksne med indskrænket bevægelighed og fysisk funktionsnedsættelse.

  Specialmodellen har skulderåbning på begge skuldre, hvilket gør det nemt at iføre sig vesten, både i stående og siddende stilling.
  Denne vest anbefales derfor især til brugere som er fysisk svage og har indskrænket bevægelighed; f.eks. ældre, demente og neurologiske brugere.

  Protac MyFit® Easy stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og bruges til voksne og særligt ældre som lider af uro, angst, koncentrationsvanskeligheder eller nedsat kropsfornemmelse. Vesten sidder helt tæt til kroppen og dens behagelige tyngde og tryk giver en tydelig kropsfornemmelse, som dæmper angst, hyperaktivitet og og stress.

  Støtte til dagligdagsaktiviteter
  Protac MyFit® Easy kan støtte brugeren med motoriske og psykiske udfordringer til bedre at klare dagens aktiviteter. I undervisnings- og arbejdssituationer kan vesten give bedre koncentration og ro. Ved stress og angst kan vesten virke beroligende og tryg. Ved aggressiv eller udadreagerende adfærd kan vesten dæmpe aggressionerne. Vesten kan bruges så længe og så meget, som brugeren finder det behageligt og den beroligende effekt vil vare ved.

  Styrkelse af balanceevnen
  Følgevirkninger af apopleksi og ataksi kan bedres med Protac MyFit® Easy. Den stimulerende effekt af kuglerne styrker balancen og dæmper spasticitet og ufrivillige bevægelser.

  Lindring af smerte
  Den øgede kropsfornemmelse, som vesten giver, kan lindre smerte og anspændthed, så kroppen afslappes.

  Anbefales af fagfolk
  Protac MyFit® Easy anvendes også af terapeuter og fagfolk som hjælpemiddel til sanseintegrationsbehandling og motorisk træning i balance og koordination.Vesten bruges også ved kognitiv træning, taletræning og ADL- træning.

  Design og størrelse
  Protac MyFit® Easy er lavet i et smart design med elastisk stof, der sidder tæt ind til kroppen. Vesten er designet med kanaler foran og bagpå, som er fyldt med tunge plastikkugler. Vesten lukkes med en lynlås og har snører i siderne, som gør det muligt at tilpasse pasformen, så vesten sidder helt tæt og giver optimal sansestimulering. Bag på har vesten en ekstra lomme, som kan bruges til en GPS sporingsenhed.


  • Varenr.: 800-850-10-XS

   HMI nr.: 103134

   Størrelse: XS

   Brystmål: 78-86 cm

   Fyld: 25 mm EVA plastikkugler

   Vægt: ca. 2,0 kg

   Stof: 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top