• Protac SenSit® Puff – Mørkegrå

  Protac SenSit® Puff – Mørkegrå
  Protac SenSit® Puff – Mørkegrå Protac SenSit® Puff – Mørkegrå Protac SenSit® Puff – Mørkegrå Protac SenSit® Puff – Mørkegrå

  Sansestimulerende puf til børn og voksne med motorisk og psykisk uro.

  Puffen kan anvendes som fodstøtte til Protac SenSit® stolene eller som selvstændigt siddemøbel. Puffens øvre lag er løstliggende plastikkugler, som virker sansestimulerende og samtidig er behagelige at sidde på eller hvile ben og fødder på. 
   

  Afslapning og velvære
  Som fodstøtte sammen med Protac SenSit® stolene får brugeren mulighed for at få benene op for ekstra  afslapning og velvære. Samtidig opnås ekstra sansestimulering gennem fødder og ben. 

  Fokus og koncentration i skolen
  Fordi motorisk og psykisk uro dæmpes gennem kuglernes stimulering, anbefales puffen også som siddemøbel, f.eks. til mindre børn i børnehaver og skoler. 

  Design og størrelse
  Protac SenSit® Puff fås i otte moderne og praktiske farver, som matcher Protac SenSit® stolene. Højden på puffen er ca. 40 cm. Farven på denne puf er mørkegrå.

  Protac SenSit® Puff kan anvendes af alle aldersgrupper til lindring af motorisk og psykisk uro. Som siddemøbel er den især velegnet til børn og unge.

  Protac SenSit® Nature Puff
  Puff'en fåes også i slidstærkt vand-og vindtæt materiale, som matcher til Protac SenSit® Nature, og som er særligt velegnet til udendørs brug.


  Protac SenSit® og Protac SenSit® Puff sælges separat. Protac SenSit® kan anvendes uden Protac SenSit® Puff, men vi anbefaler at bruge produkterne samtidigt for at opnå den bedste effekt.  • Varenr.: 600-610-3820-80

   HMI nr.: 46744

   Størrelse: højde 40 cm

   Fyld: 38/50 mm EVA plastik- & polypropylenkugler

   Stof: oxford 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 10 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top