• Protac SenSit® Puff – Nature

  Protac SenSit® Puff – Nature
  Protac SenSit® Puff – Nature

  Sansestimulerende puf til børn og voksne med motorisk og psykisk uro.

  Puffen kan anvendes som fodstøtte til Protac SenSit® stolene eller som selvstændigt siddemøbel. Puffens øvre lag er løstliggende plastikkugler, som virker sansestimulerende og samtidig er behagelige at sidde på eller hvile ben og fødder på.

  Fakta om Protac SenSit® Nature

  Protac SenSit® Nature Puff gør det muligt at opleve den beroligende effekt udenfor. Det kan være en tiltrængt pause fra at opholde sig inden døre og giver glæde at kunne deltage i udelivet.

  Puffen kan sprittes af med desinficerende servietter og hele betrækket kan også tages af og vaskes i vaskemaskine. Puffen kan således anvendes af flere på en hygiejnisk forsvarlig måde.

  Puffen er fremstillet i vand- og vindtæt og slidstærkt materiale og har tapede sømme og lynlåse. Det betyder, at den er tilpasset det danske vejr med både blæst, regn og solskin, og at den ikke skal bæres frem og tilbage hver dag.

  Puffen kan også anvendes indenfor – f. eks i vinterhalvåret hvor udeaktiviteterne er begrænsede. Puffen tåler ikke frost.


  • Varenr.: 600-610-3000-35

   HMI nr.: 124465

   Størrelse: højde 40 cm

   Fyld: 38/50 mm EVA plastik- & polypropylenkugler

   Stof: 100% coated polyester

   Lev. tid: vejl. 10 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  {tag_name}
Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top