• Protac SenSit® Puff - Off white

  Protac SenSit® Puff - Off white


  Sansestimulerende puf til børn og voksne med motorisk og psykisk uro.

  Puffen kan anvendes som fodstøtte til Protac SenSit® stolene eller som selvstændigt siddemøbel. Puffens øvre lag er løstliggende plastikkugler, som virker sansestimulerende og samtidig er behagelige at sidde på eller hvile ben og fødder på. 

  Afslapning og velvære
  Som fodstøtte sammen med Protac SenSit® stolene får brugeren mulighed for at få benene op for ekstra afslapning og velvære. Samtidig opnås ekstra sansestimulering gennem fødder og ben.

  Fokus og koncentration i skolen
  Fordi motorisk og psykisk uro dæmpes gennem kuglernes stimulering, anbefales puffen også som siddemøbel, f.eks. til mindre børn i børnehaver og skoler.

  Design og størrelse

  Protac SenSit® Puff fås i otte moderne og praktiske farver, som matcher Protac SenSit® stolene. Højden på puffen er ca. 40 cm. Farven på denne puf er hvid.

  Protac SenSit® Puff kan anvendes af alle aldersgrupper til lindring af motorisk og psykisk uro. Som siddemøbel er den især velegnet til børn og unge.


  • Varenr.: 600-610-3800-02

   HMI nr.: 46744

   Størrelse: højde 40 cm

   Fyld: 38/50 mm EVA plastik- & polypropylenkugler

   Stof: oxford 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 10 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  {tag_name}
Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top