• Protac SenSit® - Rød - Høj ryg (flammehæmmende)

  Protac SenSit® - Rød - Høj ryg (flammehæmmende)
  Protac SenSit® - Rød - Høj ryg (flammehæmmende) Protac SenSit® - Rød - Høj ryg (flammehæmmende)

  Sansestimulerende "krammestol" til børn og voksne med motorisk og psykisk uro - Med ekstra høj ryg. 
   
  Protac SenSit® er en hvilestol til sansestimulering. "Krammestolens" formbare indhold af sansestimulerende kugler i sæde, ryg og vinger giver en bekvem sidde- og hvilestilling. Kuglerne stimulerer kroppens berørings- og muskel-ledsans, og deres tyngde og tryk øger kropsbevidstheden og giver ro. Med sine fire vinger giver stolen en tæt omslutning af kroppen, som føles tryg og sikker.

  Afslapning og velvære
  Protac SenSit® kan bruges til afslapning som en almindelig hvilestol. Dens stimulerende virkning gør stolen egnet som pusterum i en hektisk hverdag eller i vanskelige situationer. Uro og utryghed dæmpes i stolen og de omsluttende vinger giver en følelse af behag og velvære.

  Fokus og koncentration
  Fordi den motoriske og psykiske uro dæmpes i "krammestolen", kan Protac SenSit® med fordel også bruges i situationer, hvor ekstra fokus og koncentration er påkrævet, eksempelvis ved undervisning og lektielæsning.

  Anbefales af fagfolk
  Terapeuter og fagfolk anvender Protac SenSit® som redskab til sansestimulering i sanserum, Snoezelhuse og terapi. Stolen kan også anvendes som forberedelse til terapi og træningsforløb, så brugeren er afspændt, samlet og klar til træning.

  Design og størrelse
  Protac SenSit® fås i otte moderne og praktiske farver. Til stolen kan tilkøbes puf i matchende farve og stof. Stolen findes i to højder. Denne model har ekstra høj ryg på 90 cm. og er især velegnet til personer over 180 cm i højden.
  Farven på denne model er rød, og materialet er flammehæmmende.

  Protac SenSit® kan anvendes af alle aldersgrupper til lindring af motorisk og psykisk uro. Den gavner også personer med ADHD, autisme, neurologiske lidelser, psykiske lidelser, sanse- og udviklingsforstyrrelser.


  Protac SenSit® og Protac SenSit® Puff sælges separat. Protac SenSit® kan anvendes uden Protac SenSit® Puff, men vi anbefaler at bruge produkterne samtidigt for at opnå den bedste effekt.  • Varenr.: 600-702-3820-20

   HMI nr.: 50466

   Størrelse: ryg 90 cm/ sæde 38 cm

   Fyld: 38/50 mm EVA plastik- & polypropylenkugler

   Stof: oxford 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 10 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Materiale

  100% polyester med plastikkugler og granulat.

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Yderstof og sædebetræk kan lynes af og vaskes separat i almindelig vaskemaskine. Nakke- og sidevinger kan vaskes i de medfølgende vaskeposer i almindelig vaskemaskine. Anvend vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i de enkelte dele.

  Vedligehold
  Det anbefales at kontrollere stolen for eventuelle fejl og mangler én gang årligt.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top