• Protac SensOn® Junior
  Protac SensOn® er en afslappende og tryghedsskabende krave, der ligger sig naturligt rundt omkring nakke, skuldre og bryst.

  Tyngden og de sansestimulerende tryk fra de små kugler sænker skuldrene og afspænder nakken. Det kan sammenlignes med et par rolige, faste hænder, der lægges på skuldrene. Kraven er diskret at anvende og kan dæmpe uro og angst og give en bedre kropsfornemmelse. Det skaber velvære, tryghed og kan forbedre koncentrationen og indlæringsevnen.

  Tryghed til alle aldersgrupper
  Protac SensOn® er et sansestimulerende hjælpemiddel udviklet til børn, unge, voksne og ældre med f.eks. fysisk og psykisk uro, sanseforstyrrelser, koncentrations- og indlæringsvanskeligheder, demens, stress, hjerneskade, ADHD, autisme og andre psykiatriske diagnoser.

  Brug i dagligdagen
  Protac SensOn® kan anvendes på institutioner, bosteder, plejehjem, skoler, hospitaler og i private hjem. Det kan være i undervisningen, på arbejde, under lektielæsning, i spisesituationen, ADL træning, afslapning i sofaen eller under forflytning.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top