Besøg på din arbejdsplads

 
Besøg på din arbejdsplads

Vi tilbyder besøg på din arbejdsplads, hvor en af vores salgskonsulenter/fysioterapeut eller ergoterapeuter holder oplæg om sanserne og om sanseintegration - tilrettelagt efter målgruppe og ønsker fra fagpersonalet. Vi viser også, hvordan I bedst muligt anvender produkterne.

Læs mere


Besøg vores showroom i Skanderborg

 
Besøg vores showroom i Skanderborg

Både privatpersoner og fagpersoner er velkommne til et besøg i vores showroom, hvor vi både kan tilbyde personlig vejledning til private brugere samt undervisning og produktdemonstration til fagfolk.

Læs mere


Faglige undervisningstilbud

 
Faglige undervisningstilbud

Hos Protac lægger vi stor vægt på faglighed og forskning. Vi ønsker at udbrede vores mangeårig viden om sanseintegration både til fagfolk og brugere, så den kan underbygge og relateres til brugen af vores sansestimulerende hjælpemidler i praksis.

Læs mere


Gæsteundervisning

 
Gæsteundervisning

Vores salgskonsulenter/fysioterapeut eller ergoterapeuter kommer gerne ud og underviser i sanserne og sanseintegration. Det kan f.eks. være på SOSU-skoler, og inden for ergo-og fysioterapi.

Læs mere


Temadage

 
Temadage

Protac tilbyder løbende temadag med forskellig foredragsholder rundt omkring i landet. Foredraget kan være holdt af f.eks. ergoterapeuter, fysioterapeuter, psykologer, læger eller andet fagpersonale, der har en faglig viden, som kan relateres til sanseintegration.

Læs mere


Webinar - online undervisning

 
Webinar - online undervisning

Du kan også deltage i online undervisning i sanseintegration. Det kan være en god løsning i et travlt hverdagsprogram, og du kan deltage hjemmefra eller fra din arbejdsplads.


Læs mere


 


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura


Back to Top