Protac - Jubilæum

PROTAC 25 ÅRS
JUBILÆUM

Reception og åbent hus torsdag d. 5. september 2019 kl. 13-17.00 på Niels Bohrs vej 31D, 8660 Skanderborg.

Temadage om sanseintegration d. 16-17. september 2019 i Skanderborg Kulturhus.

Læs mere

Protac har jubilæum

I september 2019 er det 25 år siden, at Protac blev etableret som firma. Vi vil gerne fejre jubilæet med alle jer, som har været med, er kommet med gode idéer, har hjulpet til, har rådgivet, har inspireret og i det hele taget har bidraget til succesen. Derfor inviterer vi til reception torsdag d. 5. september 2019 i vores showroom.

Formidling om sanseintegration er højt prioriteret hos os, og derfor skal jubilæet også fejres med to helt særlige temadage.

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Zoe Mailloux som foredragsholder på vores temadage. Zoe har arbejdet tæt sammen med Dr. A. Jean Ayres, som står bag teorien om sanseintegration, og som startede ”The Ayres Clinic” i Californien. Det var netop et studieophold på denne klinik, der inspirerede Ergoterapeut Pia Christiansen til at udvikle Protac Kugledynen™ og etablere Protac A/S som firma. Zoe Mailloux er også OTD, OTR/L, FAOTA og forsker og har rejst verden rundt med oplæg om sanseintegration og om dokumentationen for Jean Ayres teori om sanseintegration. Senest har Zoe også afholdt oplæg om den nye EASI test, som hun er i gang med at udvikle inden for sanseintegration.

Vi afholder temadagene d. 16. og 17. september 2019. Den første dag vil Zoe Mailloux give en grundig gennemgang af sit arbejde og fortælle om sine erfaringer med sanseintegration. Den anden dag bliver en kortere gennemgang, hvor der i højere grad er fokus på Classroom Design - altså hvordan man indretter klasseværelser for at tilgodese børnenes behov og indtænke sanseintegration i indretningen.

Derudover vil ErhvervsPh.D.-studerende, Ergoterapeut Ann Nielsen og Sygeplejerske Sanne Toft Kristiansen fra Protac holde oplæg om deres forskningsprojekter om hhv. effekten af Protac MyFit® på de mindste skolebørn og effekten af Protac Kugledynen™ ved depression og angst i psykiatrienSted

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

Dato & Tid

5. September 2019
Kl. 13.00 - 17.00


OM TEMADAGENE

D. 16. september vil Zoe Mailloux give en grundig gennemgang af sit arbejde og fortælle om sine erfaringer med sanseintegration. D. 17. september bliver en kortere gennemgang, hvor der i højere grad er fokus på Classroom Design - altså hvordan man indretter klasseværelser for at tilgodese børnenes behov og indtænke sanseintegration i indretningen. Derudover vil Protacs to ErhvervsPh.D.-studerende, Ann Nielsen og Sanne Toft Kristiansen holde oplæg om deres forskningsprojekter om hhv. effekten af Protac MyFit® på de mindste skolebørn og effekten af Protac Kugledynen™ ved depression og angst i psykiatrien. 

Det er muligt både at melde sig til begge temadage og til en af dagene. Det er gratis at deltage i og begge dage afholdes i Skanderborg Kulturhus. Zoe Maillouxs oplæg afholdes på engelsk.

Tjek program
Sted

Skanderborg Kulturhus
Parkvej 10
8660 Skanderborg

Speakers

16. September
Zoe Mailloux

17. September
Zoe Mailloux
Sanne Toft Kristiansen
Ann Nielsen

Dato & Tid

16 - 17 September 2019
Kl. 9.00 - 16.00

Forplejning

Gratis forplejning

SAGT OM PROTAC

Læs interviews her med diverse beretninger fra kunder og samarbejdspartnere her

Hvor?

Reception

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg


Temadage

Skanderborg Kulturhus
Parkvej 10
8660 Skanderborg

Besøg vores hjemmeside

Om foredragsholderne

d. 16-17. september 2019 i Skanderborg Kulturhus

Zoe Mailloux
Zoe Mailloux Ergoterapeut


Zoe Mailloux har arbejdet tæt sammen med Dr. A. Jean Ayres, som står bag teorien om sanseintegration, og som startede ”The Ayres Clinic” i Californien.

Det var netop et studieophold på denne klinik, der inspirerede Ergoterapeut Pia Christiansen til at udvikle Protac Kugledynen™ og etablere Protac A/S som firma. Zoe Mailloux er også OTD, OTR/L, FAOTA og forsker og har rejst verden rundt med oplæg om sanseintegration og om dokumentationen for Jean Ayres teori om sanseintegration.

Senest har Zoe også afholdt oplæg om den nye EASI test, som hun er i gang med at udvikle inden for sanseintegration.

Sanne Toft Kristiansen
Sanne Toft Kristiansen PhD-studerende


Sanne er ErhvervsPhD-studerende ved Protac og Institut for Folkesundhed, Sektion for Sygepleje, Aarhus Universitet. Sanne er uddannet sygeplejerske, Master i Klinisk Sygepleje og har gennemført et kvalifikationsår i Medicinsk Forskning ved Aarhus Universitet. Sanne har arbejdet som sygeplejerske og kvalitets- og udviklingsansvarlig inden for akut psykiatri og som forskningssygeplejerske i Afdeling for Depression og Angst på Aarhus Universitetshospital. 

Sannes ErhvervsPhD-projekt undersøger effekten og hensigtsmæssigheden af Protac Kugledynen™ i behandlingen af søvnløshed ved depression i ambulant psykiatri. Depression rammer ca. 5% af den danske befolkning og er associeret med søvnløshed. Protac Kugledynen™ er et non-farmakologisk alternativ til medicin, men implementeringen forudsætter dokumenteret effekt. Derfor er Sannes projekt yderst relevant og kan få betydning for mange mennesker. 

Titlen på Sannes Ph.D-projekt er ”The efficacy and appropriateness of the Protac Ball Blanket™ on insomnia due to depression in outpatient clinics”.

Ann Nielsen
Ann Nielsen PhD-studerende


Ann er ErhvervsPhD-studerende ved Protac og Institut for almen praksis, Syddansk universitet. Ann er uddannet ergoterapeut og cand. san. i ergoterapi fra Syddansk universitet. Tidligere har Ann arbejdet som børneergoterapeut ved pædagogisk udviklingscenter Rødovre. 

Det PhD-projekt Ann arbejder på, omhandler effekten af proprioceptive-/taktile hjælpemidler til børn med sansesøgende adfærd. Børn med sansesøgende adfærd har begrænset deltagelse og koncentration i aktiviteter i skolen, hvilket kan påvirke deres muligheder for indlæring. Projektet er et Randomized Controlled Trial studie med anvendelse af cross-over design, hvis formål er at undersøge og beskrive effekterne af Protac MyFit® kuglevestene på børns deltagelse i skoleaktiviteter, samt børnenes koncentration, ro og fokus i undervisningen.

PhD-projektets titel er: 
Effects of systematic proprioceptive-tactile stimulation with use of the Protac MyFit®.

Program

Begge temadage afholdes fra kl. 9-16.

Tilmeld dig her...

og benyt dig af den unikke chance for at møde Zoe Mailloux og lær mere om sanseintegration

* Required

Reception d. 5 september 2019
Temadag d. 16. september 2019
Temadag d. 17. september 2019
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra Protac

Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

+45 8619 4103

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål