Det har stor bevågenhed at hjælpe borgere med demens til en bedre livskvalitet og deres plejepersonale til et godt arbejdsmiljø - og det er netop omdrejningspunktet i et pilotprojekt fra Aarhus. Vi er stolte af, at to af vores produkter er med i projektet - Protac GranulatdynenTM og Protac MyFit® og også af at projektleder Søren Pallesen vil komme til vores temadag og fortælle mere om projektet og resultaterne.

Du kan også tage et ekstra kig på det her.

Temadagen afholdes i Aalborg onsdag d. 20. marts 2019 og i Fredericia torsdag d. 21. marts 2019. Begge dage starter vi kl. 12.30, og Projektleder og Cand. Scient.Med og fysioterapeut Søren Holm Pallesen fra Aarhus Kommune fortæller om pilotprojektet i Aarhus.

Efter Sørens foredrag, afholder Protac et oplæg om, hvordan sansestimulerende hjælpemidler kan hjælpe borgere med demens. Temadagen er forbeholdt fagfolk. 

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 15. marts 2019.

Se hele invitationen

Du melder dig til temadag her på linket Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top