Vi tager hul på et travlt efterår med masser af aktiviteter og udstillinger, og også to af vores egne temadage. Vi har haft stor efterspørgsel på at gentage de emner vi allerede har berørt, så vi kan igen præsentere Forsknings-ergoterapeut Charlotte Andersen og Fysioterapeut og Master i smertevidenskab Anders Lind.     

Første temadag afholdes i Odense d. 3. oktober, hvor Anders Lind giver opdateret viden om smertefysiologi og tværfaglig behandling af kroniske smerter. Han fortæller også om relationen mellem søvn og smerte, som også var temaet i Anders' masterprojekt fra Aarhus universitet.

Næste temadag afholdes i Høje Tåstrup d. 11. oktober, hvor Charlotte Andersen fortæller om den nyeste forskning inden for sanseintegration om sammenhængen mellem psykiske lidelser og sanseforstyrrelser.

På begge temadage afholder Protac efterfølgende et oplæg om, hvordan sansestimulerende hjælpemidler kan hjælpe både smerteplagede borgere og borgere med psykiske lidelser. Begge temadage er forbeholdt fagfolk. 

Invitation til temadag m. Charlotte Andersen.pdf

Invitation til temadag om smerte.pdf

Du melder dig til temadag her på linket
Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

Back to Top