Kom forbi d. 21. marts i Kolding eller d. 22. marts i Rødekro, oplev arrangørernes nye produkter og hør foredrag om tryksårsproblematikker.

Til forårets to roadshows møder du virksomhederne bag arrangementet, der alle står klar til at demonstrere deres mange forskellige hjælpemidler.

Vi inviterer dig også til foredrag om tryksår – et forskningsområde som hele tiden er i udvikling. Hvordan hænger det sammen med en presset dagligdag for terapeuter, kommunale budgetter samt krav om øget evidens?

Christian Gammelgaard Olesen, lektor i biomekanik ved Aalborg Universitet, gæster roadshowet og holder foredraget “Tryksårsproblematikker – et forskningsområde i konstant udvikling” begge dage kl 10.30 og kl 13.

Det er GRATIS at deltage i roadshowet og kræver ingen tilmelding. Der serveres en morgen- og frokostanretning begge dage.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Vel mødt til forårets hjælpemiddelroadshows!

Med venlig hilsen

Wolturnus, HMN, Made for Movement, Jøhl Human Care, PROTAC, Jørn Iversen,
PF mobility, Pro Comfort og Meyland-SmithDownload PDF-invitationen herProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top