Protac Kugledynen™ er et beroligende og sansestimulerende hjælpemiddel.
 
Dynen stimulerer sanserne, og skaber en øget kropsbevidsthed. Den er fyldt med specialfremstillede plastikkugler, som stimulerer berøringssansen og muskel- og ledsansen. Vægten af de løstliggende kugler giver på behagelig vis punktvise tryk på kroppen. Bevæger man sig under dynen, f.eks. vender sig i sengen, triller kuglerne lidt, og man får et nyt tryk og dermed en ny stimuli til hjernen. Denne øgede fornemmelse af kroppen og kroppens grænser giver tryghed, og Protac kugledynenTM virker derfor beroligende.

Protac Kugledynen™ er udviklet på baggrund af den amerikanske psykolog og ergoterapeut A. Jean Ayres' teorier om sanseintegration og findes med forskellige slags kuglefyld. Kugledynen med plastikkugler giver mest tyngde og tryk og dermed den kraftigste sansestimulering. Blandingsdynen med plastik- og polystyrenkugler er en lidt lettere dyne til de, der har brug for knap så kraftig en sansepåvirkning. Kugledynen udelukkende med polystyren og granulat kugler er til de, der kræver den letteste sansepåvirkning. Læs mere om de enkelte dyner her

 

Mange mennesker med mange forskellige diagnoser har haft glæde af Protac Kugledynen™. Læs deres historier herProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top