Protac deltager i roadshow


Protac inviterer sammen med andre førende hjælpemiddelproducenter til hjælpemiddel-roadshow for tredje år i træk. Her demonstreres både nye og eksisterende hjælpemidler, ligesom der er rig mulighed for en fagsnak med de enkelte leverandører. Vi inviterer dig også til et spændende foredrag. Det kan være en stor udfordring at være fysisk aktiv efter erhvervet hjerneskade. Foredraget sætter fokus på betydningen af fysisk aktivitet for funktionsevne og sundhed, og på hvad der kan gøres for at intensivere rehabilitering og forebygge inaktivitetsrelaterede lidelser, som kan være af fysisk, psykisk og social karakter. Fokus er et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Jørgen Roed Jørgensen fra Center for Hjerneskade gæster road-showet og lover deltagerne et godt indblik i dette spændende og vigtige område. 

Der er planlagt to roadshows, som finder sted hhv. onsdag d. 1. november i Næstved og torsdag d. 2. november i Roskilde.

Se invitationen til roadshow her (PDF)Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top