Roadshowet foregår i Odense d. 6. februar og i Randers d. 7. februar. Programmet for de to dage er ens og der demonstreres både nye og eksisterende hjælpemidler, ligesom der er rig mulighed for en fagsnak med de enkelte leverandører.

Der er også et spændende foredrag om vigtigheden af fysisk aktivitet, for det kan være en stor udfordring at være fysisk aktiv efter en erhvervet hjerneskade. Foredraget sætter fokus på betydningen af fysisk aktivitet for funktionsevne og sundhed. Oplægsholder er Jørgen Roed Jørgensen fra Center for Hjerneskade, og han kommer også ind på, hvad der kan gøres for at intensivere rehabilitering og forebygge de lidelser, som kan opstå af inaktivitet. Fokus er et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Både i Odense og i Randers er der foredrag fra kl. 10.30-11.30. Det er gratis at deltage i Road-show’et og kræver ingen tilmelding.

Der serveres en let morgen- og frokostanretning begge dage.

Læs hele invitationen her  

RoadshowProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top