Måden vi ser og besøger hinanden på er meget forandret - men behovet for viden om sanseintegration er det samme, hvis ikke endnu større end før Corona-pandemien.
Mange mennesker med sanseforstyrrelse reagerer hurtigt på forandringer, og derfor kan behovet for sansestimulerende og beroligende hjælpemidler være endnu større end tidligere. 

Vi vil meget gerne fortælle om sanseintegration, og om hvordan man ved hjælp af systematisk anvendelse af sansestimulerende hjælpemidler kan hjælpe mennesker med psykisk og motorisk uro. Hvis det ikke kan lade sig gøre at mødes fysisk, så kan vi tilbyde online sparring med målrettet oplæg f.eks. på et personalemøde el. lign. Vi kan også vise vores produkter online.

Med masser af omtanke, påpasselighed, desinficerende servietter og håndsprit kan vi også komme ud og besøge din arbejdsplads. Vi har det hele med i bilen og kan vise dig og dine kolleger vores produkter på jeres parkeringsplads, gårdhave eller lignende. På afstand kan vi også tage en snak om de sansemæssige udfordringer netop jeres borgere oplever.

Ring på 86194103 eller skriv på protac@protac.dk hvis du vil høre mere.Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top