Succesfuld Protac Temadag om skolevægring og skoleangst

Skolevægring og skoleangst er et stigende problem i skoleverdenen. Mange fagfolk står tvivlende over for, hvordan de bedst muligt hjælper børnene videre, når de mistrives af psykiske årsager som stress, angst og problemer derhjemme eller manglende fællesskabsfølelse og mobning i skolemiljøet.

Som inspiration til lærer, terapeuter, psykologer og andre fagfolk indenfor skoleområdet, inviterede vi foredragsholder og Cand. Psyk. Aut. Ulla Dyrløv til at belyse emnet i et 2 timer langt oplæg.

Med Ullas mangeårig praksiserfaring og stærke evner som formidler, tiltrak hun over 200 deltagere fra hele landet. De gik ikke skuffede fra temadagen. Blandt de mange evalueringer var nogle af de mest gentagede kommentarer: ”Relevant og praksisnært”, ”Dejligt med praksisfortællinger” og ”Relevant oplæg for min branche”.

I Protac er vi stolte over det høje deltagerantal. Vi glæder os til at finde nye spændende og inspirerende emner til vores kommende temadage, som kan omsættes til praksis for de deltagende fagfolk.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan sansestimulerende hjælpemidler kan hjælpe børn med skolevægring og skoleangst, er du som altid velkommen til at tage kontakt til os på protac@protac.dk eller 8619 4103.

Hvis du vil inviteres til vores kommende temadage, kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbreve.

Protac TemadageProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top