Protac på Health & Rehab 2018

Tusind tak til alle jer som, som tog sig tid til at besøge os i Bella Centret i sidste uge. Vi havde nogle gode og travle dage og var især imponerede over den store tilslutning, der var til vores oplæg på standen. Vi vurderer, at omkring 400 gæster hørte vores oplæg hhv. sansestimulering som middel til at nedbringe tvang i psykiatrien, vores nye Erhvervs Ph.D. projekt om effekten af Protac KugledynenTM som non-farmakologisk alternativ ved insomni i forbindelse med depression, og Protacs egne oplæg om sanseintegration og plastkuglernes effekt.

Vi er glade for at være medvirkende til at så mange gik hjem fra messen med ny viden om sanseintegration. Formidling og undervisning i sanseintegration er et vigtigt emne for os, og derfor kommer vi gerne ud til din arbejdsplads og holder oplæg i forbindelse med et personalemøde el.lign.

Se interviewet med Pia Christiansen herProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top