I forbindelse med Protacs 25 års jubilæum, er vi meget stolte af at kunne invitere til en gratis temadag med Zoe Mailloux - OTD, OTR/L, FAOTA, forsker og tidl. chef for ”The Ayres Clinic” i USA. 

Zoe Mailloux har arbejdet tæt sammen med Dr. A. Jean Ayres, som står bag teorien om sanseintegration, og som startede ”The Ayres Clinic” i Californien. Det var netop et studieophold på denne klinik, der inspirerede Ergoterapeut Pia Christiansen til at udvikle Protac Kugledynen™ og etablere Protac A/S som firma. Zoe Mailloux har siden rejst verden rundt og holdt oplæg om sanseintegration og om dokumentationen for Jean Ayres teori om sanseintegration, og senest også om den nye EASI test, som hun er i gang med at udvikle inden for sanseintegration.


Vi afholder temadagene over to dage - d. 16. og 17. september 2019. D. 16. september vil Zoe Mailloux give en grundig gennemgang af sit arbejde og fortælle om sine erfaringer med sanseintegration. D. 17. september bliver en mere kort gennemgang, hvor der i højere grad er fokus på Classroom Design - altså hvordan man indretter klasseværelser for at tilgodese børnenes behov og indtænke sanseintegration i indretningen. Derudover vil Protacs to ErhvervsPh.D.-studerende afholde oplæg om deres forskningsprojekter om hhv. effekten af Protac MyFit® på de mindste skolebørn og effekten af Protac Kugledynen™ ved
depression og angst i psykiatrien.

Det er muligt både at melde sig til begge temadage og til en af dagene. Det er gratis at deltage i og begge dage afholdes i Skanderborg Kulturhus. Zoe Mailloux's oplæg afholdes på engelsk. Temadagene er forbeholdt fagfolk.

 Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top