Det årlige Protac legat blev uddelt i går i forbindelse med Protacs temadag i Odense. Det er 15. gang, at legatet bliver uddelt med det formål at give en ergoterapeut mulighed for at videreuddanne sig inden for sansestimulering og sanseintegration.

I år er legatet uddelt til Solveig Maria Radut, som har været privatpraktiserende ergoterapeut siden 2008, og som har specialiseret sig inden for sanseintegration og Sensory Profiles. Solveig har også afholdt en lang række kurser og foredrag for især ergoterapeuter i sansebearbejdning og sanseintegration for alle aldersgrupper.

Med legatet følger kr. 25.000, som Solveig vil bruge til at bringe ny viden om sanseintegration og sansebearbejdning for unge, voksne og ældre til Danmark. Helt praktisk vil det bl.a. indeholde et ophold i USA, hvor forskningen inden for sanseintegration er noget længere fremme end i Danmark.

Protac ønsker Solveig alt muligt held og lykke fremover.

På billedet ses Solveig Maria Radut i midten. Til venstre står Lotte Lagoni, næstformand i Ergoterapeutforeningen, og til højre står Pia Christiansen, administrerende direktør for Protac.


Uddeling af Protac legatet 2017Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top