I dag er det Ergoterapiens Dag, hvilket er en kærkommen lejlighed til at hylde alle de ergoterapeuter, som på bosteder, plejecentre, skoler, børnehaver, egne hjem, somatiske og psykiatriske sygehuse spotter borgere med sanseforstyrrelser. Hos Protac foregår produktudvikling altid ud fra ergoterapeutiske principper, men vi er afhængige af kyndige hænder ”i marken” for at få hjælpemidlerne bedst i spil hos de borgere, som har behov for hjælp til at skabe ro i sansesystemet. Det ér først når aktiviteten, omgivelserne og personen går op i en højere enhed, at livet kan leves. TAK for jeres indsats.

Én af Protacs værdier er at udbrede viden om sanseintegration, og derfor underviser salgskonsulenterne (som består af tre ergoterapeuter og en fysioterapeut) gratis i sanseintegration. Det er blevet til mange oplæg gennem årene, og vi møder mange engagerede ergoterapeuter, som kommer med input til produktudvikling og giver os indblik i borgernes behov. TAK for jeres samarbejde.

Herunder ses Protac SenSit® Straight - kuglestolen med fast form, som er særligt egnet til ældre.
Læs mere om Protac SenSit® Straight

Vi fejrer Ergoterapiens dagProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top