9-årig pige med svær hjerneskade

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyBase®

Observeret effekt: Pigen viser tydelig glæde, når de personalet spørger, om hun vil ned på madrassen. Hun sidder til daglig i kørestol. Når hun ligger på madrassen, kan hun selv få den til at bevæge sig, med små bevægelser. og hun giver flere glade lyde, pludren og smil. Hun hviler godt og nyder at ligge uden korset.


9-årig pige med svær retardering

Er ofte meget urolig, griber fat og bider i alt. Pigen er også meget grænsesøgende med sin krop - slår hovedet, arme og ben mod alt.

Sansestimulerende hjælpemiddel:
Protac MyBase®

Observeret effekt: Efter at hun, de sidste to uger, har brugt madrassen dagligt, oplever personalet, at hun er mere rolig og tilgængelig og nyder at være og mærke sig selv. Hun bider mindre og er betydeligt mindre motorisk urolig i løbet af dagen.


Børn i ergoterapeutisk træning

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac MyBase®

Observeret effekt: Privatpraktiserende børneergoterapeut fortæller: "Børnene elsker den. Vi får et super samarbejde omkring kropsstillinger og balance. Man kan bruge den på mange måder til at træne den kropsforståelse, som barnet mangler."
10-årig dreng: "Nåhhh, det er, som om man får massage-  selvom man ligger helt stille!"
8-årig dreng: "Det er den sjoveste og dejligste madras jeg nogensinde har prøvet."
8-årig pige: "Den er på en måde blød, selvom den er hård."
< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top