• Protac Kugledynen™ Classic - 7 kg - Bomuld  Velegnet til unge og voksne. Afhjælper søvnproblemer, motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet og manglende kropsfornemmelse.

  Nemmere at falde i søvn

  Protac Kugledynen™ er et anerkendt hjælpemiddel mod søvnforstyrrelser. Kuglerne i dynen stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed. Brugeren år bedre kropsfornemmelse og falder nemmere i søvn.

  Dybere uforstyrret søvn
  Kuglerne ligger løst i dynevåret og giver dybe punktvise tryk. Når personen bevæger sig under dynen, ændres trykket let og det giver nye sanseindtryk til hjernen. De skiftende sanseindtryk dæmper angst og utryghed og beroliger hjerne og krop. Opvågninger og natteuro mindskes og søvn bliver dybere og mere uforstyrret. Elementer som er altafgørende for menneskers trivsel og læring.

  Anbefales af fagpersonale
  Sygeplejersker, sundhedsplejersker, terapeuter og forældre anbefaler Protac Kugledynen™. Dynen dæmper hyperaktivitet og stress og har gavnlig effekt på barnets sanseintegration og motorik. Den kan bruges om natten som almindelig dyne og om dagen som tiltrængt pusterum.

  Design, størrelser og vægt
  Classic fås i modeller fra 7 kg op til 11 kg , og med og uden flammehæmmende betræk. Fyldet i alle varianter er lydsvage plastikkugler. Dynen kan vaskes i industrivaskemaskine.

  Dynen er specielt velegnet til unge og voksne med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Har også gavnlig effekt på bl.a ADHD, lav muskeltonus og spasticitet.

  Stof
  100% bomuld. Certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse I

  Plastikkugler 
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Transporttaske Nonwoven polypropylen. Certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse I

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i en industrivaskemaskine med min. kapacitet på 16 kg.
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved maks. 30 grader. Må ikke renses.

   

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top