• Protac Kugledynen™ Flexible Junior - bomuld  Velegnet til børn på 5-6 år. Afhjælper søvnproblemer, motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet og manglende kropsfornemmelse.

  Nemmere at falde i søvn 
  Protac Kugledynen™ er et anerkendt hjælpemiddel mod søvnforstyrrelser. Kuglerne i dynen stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed. Barnet får bedre kropsfornemmelse og falder nemmere i søvn.

  Dybere uforstyrret søvn   
  Kuglerne ligger løst i dynevåret og giver dybe punktvise tryk. Når barnet bevæger sig under dynen, ændres trykket let og det giver nye sanseindtryk til hjernen. De skiftende sanseindtryk  dæmper angst og utryghed og beroliger hjerne og krop. Opvågninger og natteuro mindskes og søvn bliver dybere og mere uforstyrret. Elementer som er altafgørende for barnets trivsel og læring. 

  Anbefales af fagpersonale
  Sygeplejersker, sundhedsplejersker, terapeuter og forældre anbefaler Protac Kugledynen™. Dynen dæmper hyperaktivitet og stress og har gavnlig effekt på barnets sanseintegration og motorik. Den kan bruges om natten som almindelig dyne og om dagen som tiltrængt pusterum. 

  Design, størrelser og vægt
  Flexible til børn vejer 3,5 kg og fås med og uden flammehæmmende betræk. Fyldet i begge varianter er lydsvage plastikkugler. Dynen har udtagelige kugleposer og kan vaskes i almindelig vaskemaskine.

  Dynen er specielt velegnet til børn på 5-6 år med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Har også gavnlig effekt på bl.a ADHD, lav muskeltonus og spasticitet.

  Stof
  100% Bomuld. Certificeret i henhold til Øko-tex standard 100, klasse 1

  EVA Plastikkugler
  TÜV testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec
  TÜV testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F

  Vask
  Vaskes ved 60 grader i en almindelig vaskemaskine.
  Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemidler.
  Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader.
  Må ikke renses.


  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top