• Protac Granulatdynen™ - 5 kg - Bomuld  Kan anvendes af alle aldersgrupper fra 5 år og opefter. Velegnet til personer, som har brug for let stimuli uden kuglernes tryk.

  Protac Granulatdynen™ er en beroligende og sansestimulerende dyne til personer med motorisk og psykisk uro, som ønsker bedre søvn. Den er udviklet i samarbejde med Demenscentrum Aarhus og er særlig velegnet til kognitiv svækkelse og kroniske smerter . Den dæmper angst og rastløshed og kan også anvendes til lejring.
    

  Genkendelighed
  Protac Granulatdynen™ er inddelt i 40 kassetter og fyldt med granulat. Den omslutter brugeren, ligger tæt til kroppen og giver en let sansestimulering. Dynen føles genkendelig for mange ældre personer, da den kan minde om en gammeldags tung dyne. Granulatdynen øger fornemmelsen af kroppen og kroppens grænser og giver ro og tryghed.


  Design, størrelser og vægt
  Protac Granulatdynen™ fås i modeller fra 5 kg til 5,5 kg, og med og uden flammehæmmende betræk og i længderne 200 og 220 cm. Granulatdynen kan deles i to på midten og vaskes i almindelig vaskemaskine.

  Protac Granulatdynen™ anbefales til med personer med demens, psykisk og motorisk uro, søvnproblemer, smerter og neurologiske lidelser.

  Stof
  100% Bomuld.  Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

  Kugler

  Polypropylen kugler
  Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse III

  Transporttaske

  Bæretaske er fremstillet af nonwoven polypropylen, certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

  Vask

  Dynen deles i to ved at lyne lynlås op på midten.. Hver del vaskes separat ved 60 grader i en vaskemaskine med min. kapacitet på 6 kg. Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemiddel. Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader. Må ikke renses.


  Dynen er CE mærket i henhold til medicinsk udstyr klasse I.


  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top