• Protac SensCircle® - Aquablå

  Protac SensCircle® - Aquablå
  Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå Protac SensCircle® - Aquablå

  Tryghedsskabende multipude til aktivitet, afslapning, hvil og lejring.

  Afslapning og hvil
  Protac SensCircle® er formbar og fleksibel. Den har ni led og kan bøjes og svøbes. Dens længde (250 cm) gør det muligt at pakke sig ind og afskærme sig fra omverdenen. Protac SensCircle® kan også bruges ved konfliktnedtrapning, da dens beroligende sansestimulerende effekt dæmper uro, angst og stress.

  Fleksibel lejring
  Protac SensCircle® inviterer med sin form og farve til hvile, søvn og afstresning. Man kan ligge med den og på den, man kan omslutte sig med den, man kan folde den til en stol eller hule, og man kan bruge den som ryglæn på en seng. Multipuden har et behageligt og blødt betræk, som er rart at lægge hovedet på.

  Velegnet til alle aldre
  Terapeuter og fagfolk bruger Protac SensCircle® som hjælpemiddel til mennesker i alle aldre med motorisk og psykisk uro og funktionsnedsættelse. Multipuden  er anvendt med god effekt blandt børn og unge i specialskoler, til lejring af ældre mennesker og mennesker med neurologiske lidelser og blandt voksne i arbejdsprøvning. 

  Design og størrelser
  Protac SensCircle® fås i tre moderne farver. Farven på denne model er aquablå. Fyldet er sansestimulerende plastikkugler og polystyren-granulat. Fyldet ligger i udskiftelige moduler. Det midterste modul indeholder sansestimulerende plastikkugler. Ydermodulerne indeholder granulat, som er blødt og varmt og velegnet til at lejre sig på. Ønskes mere eller mindre sansestimulation kan modulerne tilpasses.  • Varenr.: 400-450-3820-30

   HMI nr.: 101157

   Størrelse: 250x35 cm

   Fyld: 50 mm EVA plastikkugler og polystyren-granulat

   Vægt: ca. 4,5 kg

   Stof: 100% polyester

   Lev. tid: ca. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Yderbetræk
  100% økocertificeret, flammehæmmende polyester. 

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.


  Vaskeanvisning
  Yderbetræk og moduler kan vaskes. Yderbetræk kan vaskes i almindelig vaskemaskine med vaskepulver uden blegemiddel. Moduler med plastikkugler eller polystyren granulat kan vaskes hver for sig i de medfølgende vaskeposer i industrimaskine. - se i øvrigt vaskeanvisning i produktet.

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top