• Protac SenSit® Straight – Aquablå  Sansestimulerende hvilestol til personer med motorisk og psykisk ro, som har svært ved at rejse og sætte sig ved egen hjælp  

  Protac SenSit® Straight er en stol til sansestimulering. Sædehøjde og sædevinkel er særligt udviklet til brugere, der har svært ved at rejse og sætte sig ved egen hjælp. Stolens skumkerne og formbare indhold af sansestimulerende kugler i sæde, ryg, nakkepude og vinger giver en bekvem sidde- og hvilestilling. Kuglerne stimulerer kroppens berørings- og muskel-ledsans og deres tyngde og tryk øger kropsbevidstheden og skaber tryghed.

  Afslapning og og ro
  Protac SenSit® Straight kan bruges til afslapning som almindelig hvilestol. Dens stimulerende virkning gør stolen egnet som "pusterum" i en hektisk hverdag eller i vanskelige situationer. Uro og utryghed dæmpes  i stolen og de omsluttende vinger giver en følelse og behag og velvære.

  Bekvem siddestilling
  Protac SenSit® Straight er et velegnet til kørestolsbrugere og sengeliggende patienter som har behov for at skifte stilling i løbet af dagen. Stolens stabile form støtter hoved og krop og skaber en bekvem hvileposition.

  Anbefales af fagfolk
  Protac SenSit® Straight anvendes på hospitaler, plejehjem, institutioner med gavnlig effekt på selvhjulpenhed og og rehabilitering.              

  Design og størrelser
  Protac SenSit® Straight fås i 3 moderne og praktiske farver. Til stolen kan tilkøbes puf i matchende farve og stof.

  Protac SenSit® Straight kan anvendes af alle aldersgrupper til lindring af stress, angst og uro. Stolen kan også gavne personer med demens problematik, Alzheimers sygdom, hjerneskade, udviklingsforstyrrelse og døvblindhed. 

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top