Sanseintegration - kort fortalt
Webinaret giver et kort og grundlæggende indblik i, hvad sanseintegration er, og hvor vigtig den er for mennesket daglige trivsel. Med målrettet sansestimulation, vil mange mennesker kunne forbedre deres evne til at deltage i hverdagens aktiviteter og opleve en forbedret trivsel.

Udeliv giver ro
Naturen kan noget helt særligt for vores sanser og tilføjer en ekstra dimension til sanseoplevelsen. Webinaret giver et indblik i, hvordan brug af sansestimulerende hjælpemidler udenfor kan gøre det muligt for alle at deltage i udelivet opleve den beroligende effekt udenfor.

Nedbringelse af tvang i psykiatrien med sanseintegration
Psykisk sårbare mennesker har oftere end andre en sanseforstyrrelse, som kan påvirke livskvaliteten. På webinaret fortæller vi om den nyeste forskning i sanseintegration, der påviser sammenhængen mellem psykisk sygdom og sanseforstyrrelser.

Den gode søvn
En god dag starter med en god nats søvn - og vigtigheden af en god nats søvn var udgangspunkt for selve opfindelsen af Protac Kugledynen®. På webinaret fortæller vi om, betydningen af den dybe søvn for alle aldersgrupper og om den forskning, der dokumenterer effekten af Protac Kugledynen® .

Mere information og tilmeldingProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top