Mennesker med psykiatriske lidelser og udviklingshæmmede mennesker kan have vanskeligt ved at integrere og bearbejde sansestimuli. Det kan vise sig som angst, søvnforstyrrelser, højtråbende, udadreagerende og generelt uhensigtsmæssig adfærd. Disse er alle symptomer på vanskeligheder med at sortere og bearbejde sanseindtryk fra omgivelserne og fra egen krop.Med målrettet sansestimulation vil mange beboere bedre kunne deltage i hverdagens aktiviteter og opleve en øget trivsel. 

Protac afholder i marts en række gratis morgenseminarer rundt omkring i landet, sådan at så mange som muligt får mulighed for at deltage. Seminarerne afholdes i Aalborg, Silkeborg, Kolding, Vordingborg og København i uge 11 og 12.

På morgenseminaret vil fysio- og ergoterapeuter fra Protac fortælle om, hvordan man ved hjælp af sanseintegration kan hjælpe beboerne til en bedre hverdag og afhjælpe evt. uhensigtsmæssig adfærd til glæde for både beboeren selv, de pårørende og plejepersonalet. Morgenseminaret er forbeholdt fagfolk og indeholder både en faglig gennemgang af teorien om sanseintegration og mange praksisnære eksempler. Som deltager bliver du klædt på til at kunne læse beboerens adfærd og til at støtte beboerens integration af sansestimuli og derved hjælpe til bedre søvn, mere ro og øget trivsel.

Seminaret afsluttes med en produktgennemgang af Protacs sansestimulerende hjælpemidler, og det vil også være muligt at afprøve dem og stille spørgsmål til anvendelsen af dem.

Se flere detaljer og tilmeld dig her.

Invitation morgenseminar for bosteder.pdf

Har du spørgsmål til seminaret, forslag til nye emner eller ønske om et særligt tilrettelagt besøg på din arbejdsplads er du meget velkommen til at ringe til os på 86194103 eller skrive på protac@protac.dk. Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top